Hollywoods mest ikoniska kändispar
1:16

Efter reklamen: Hollywoods mest ikoniska kändispar

(1:16)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

156 cm och 181 cm

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken i företagaren och amatörmodellen Christian Bauer. Som sig bör med en manlig modell är Christian över 180 lång, närmare bestämt 181 cm, medan Pernilla Wahlgren är nätta 156 centimeter över marken.

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah

180 cm och ? cm

Marksman / MEGA

Längdskillnad i par där kvinnan är längre än mannen är ovanligare och mer normbrytande än motsatsen. Därför har modellen och entreprenören Victoria Silvstedt alltid stuckit ut med pojkvännen Maurice Dabbah, som hon dejtat i över 10 år – Dabbah är nämligen mycket kortare än flickvännen.

Michael J. Fox och Tracy Pollan

163 cm och 167 cm

Imagespace

Tillbaka till framtiden-skådespelaren Michael J. Fox har varit gift med kärleken Tracy Pollan sedan 1988. Paret har fyra barn tillsammans, och sedan Fox diagnostiserades med Parkinsons sjukdom har Pollan varit ett viktigt stöd för honom.

Jason Momoa och Lisa Bonet

193 cm och 157 cm

Domenico Stinellis

Jason Mamoa och Lisa Bonet bryter flera normer med sin kärlek – Lisa är både 12 år äldre och 36 centimeter kortare än maken. Men det hindrar inte dem! Paret har två barn tillsammans, och gifte sig 2017.

Sasha Baron Cohen och Isla Fisher

190 cm och 157 cm

Matt Baron/BEI/REX

Borat-skådespelaren Sasha Baron Cohen och hustrun Isla Fisher skiljer sig 33 centimeter i längd, men har varit gifta i 11 år och har tre barn tillsammans. Isla Fisher har skämtat om att den stora längdskillnaden, som är svår att göra något åt ens med klackar, gör att hon ser ut som ”ett freak”.

8 gånger kändisar attackerat paparazzi – och blivit fångade på bild

Kevin Hart och Eniko Parrish

162 och 170 cm

Broadimage/REX

Komikern Kevin Hart skämtar ofta om sin korta längd, och har inga problem med att vara 162 centimeter.

– Det är vad det är. Det här är vad jag har fått. Det är mina spelkort. Om vi spelade poker skulle jag få de här korten att funka. Det är det här som gäller för mig, och vad jag måste leva med. Så varför skulle man inte omfamna det, har Kevin Hart sagt.

Därför har han inte heller några problem med att hustrun Eniko Parrish är åtta centimeter längre, och mer därtill när hon har klackar på sig. Paret har två barn tillsammans, och gifte sig 2016.

Chris Bosh och Adrienne Williams

210 cm och 149 cm

Suzanne Cordeiro/REX

Basketspelaren Chris Bosh är inte bara en viktig spelare i basketlaget Miami Heat – han är också rungande 61 centimeter längre än sin fru. Med sina 149 centimeter har Adrienne Williams svårt att mäta sig med makens 210, men det hindrar inte dem från att vara lyckliga ihop. Paret har varit gifta i 10 år och har hela fem barn tillsammans.

Camilla Läckbergs son Wille har vuxit upp – se nya bilderna här

Mest läst