Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kenza börjar blogga igen: ”Ger det en till chans”

07 sep, 2020 
AvEmma Castman
kenza börjar blogga
Efter fem månaders uppehåll meddelar Kenza Zouiten Subosic att hon kommer börja blogga igen – men inte på samma sätt som förut. Här är anledningen!
Annons

Nyligen meddelade Kenza Zouiten Subosic att hon och maken Aleks väntar sitt andra barn.

”Din mamma, pappa och storebror, vi väntar alla på dig! Vår lilla familj växer!” skrev hon i ett inlägg på Instagram när nyheten blev officiell.

I samband med barnbesked gick Kenza även ut med att hon, efter fem månaders uppehåll, kommer att återuppta sin blogg – om än på ett annorlunda sätt.

”I april när jag bestämde mig för att ta en paus var jag så trött på det. Nikola var i en väldigt krävande period, jag hade svårt att få ihop min “mammalediga” vardag med allt jobb och måsten och varje gång jag gick in här möttes jag av så jäkla tråkig stämning. Bloggen som tidigare hade varit en glad plats som jag älskade att besöka hade blivit ångestladdad. Kommentarsfältet svämmade över av hat, rasism, bråk, påhopp och jag vet inte vad. Något jag inte tänker acceptera.”, skriver Kenza i sitt första nya inlägg och fortsätter:

Annons

”Men jag saknar ju såklart bloggen! Jag saknar er och jag saknar verkligen att skriva. Och jag saknar att ha mina dagar, månader och år nerskrivna här. Jag saknar att ha något mer att göra utöver Instagram. Därför tänkte jag såhär: jag ger det en till chans, på nya villkor, och ser om nya varianten passar mig bättre och gör att jag tycker att det är kul igen.”

Vill försvåra för nättrollen

Så, vad innebär den ”nya varianten”? I inlägget skriver Kenza att hon från och med nu ser på bloggen som en hobby och därmed bara kommer uppdatera när hon känner för det. Det kommer inte heller att finnas några samarbeten och sponsrade inlägg.

”Jag vill gå tillbaka till hur det var back in the days då min blogg var min dagbok. Jag kommer uppdatera när jag känner för det, när jag tycker att jag har något skoj (eller mindre skoj) att dela med mig av. Jag förstår att många är ute efter en daglig uppdatering men det kommer ni inte hitta här. Det kanske blir en gång i veckan eller två. Och i vissa perioder kanske färre eller kanske mer.”

Kenza kommer även att införa en funktion som gör att man måste logga in för att kommentera på bloggen. Det med målet att göra det svårare för nättrollen.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons