Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kristin Kaspersen renoverar mamma Lill-Babs hus – se bilderna

30 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Barbro ”Lill-Babs” Svensson och dottern Kristin Kaspersen 2014.
Tv-profilen Kristin Kaspersen håller på att snygga till det rejält i huset i Järvsö.
”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande”, skriver hon och visar upp förvandlingen i Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hus.
Annons
Här är Kristin Kaspersens stilresa genom årenBrand logo
Här är Kristin Kaspersens stilresa genom åren

”Nu händer det!!! Det gamla är utrivet och det nya börjar ta form”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Det som händer är renoveringen av Barbro ”Lill-Babs” Svensson gamla hus i Järvsö. Dottern Kristin Kaspersen berättar att köket mer eller mindre är klart och visar upp vad hantverkarna haft för sig.

Kristin Kaspersen om renoveringen

Och snabbt har det gått!

”5 dagar att installera allt. Hantverkarna har även fixat med målning, el och VVS. Stor lycka att få flytta in i köksskåpen igen. Utrymmet i lådorna är fantastiskt och att äntligen ha ett kryddskåp känns så härligt. Den stora kylen kommer passa oss perfekt och den magiska spisen med inbyggd fläkt lyfter verkligen köket. Nu återstår bara att snickaren och målaren ska göra sitt jobb runt omkring”, skriver Kaspersen.

Annons

Arbetet fortsätter

På bilderna som hon lagt upp går det att se hur köket förvandlats under arbetets gång. Och det ser ut att kunna bli riktigt hemtrevligt!

”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande men med modernare touch och så mycket mer smarta lösningar. Jag längtar efter att få samla hela familjen i mammas nya kök”, skriver Kristin Kaspersen och tillägger:

”Lite rörigt nu men ändå sån lycka!!! Fortsättning följer!”.

Det verkar alltså som att vi kommer få se mer av renoveringen!

Känslosamma orden efter Lill-Babs död

Kristin Kaspersens mamma och hela Sveriges Lill-Babs gick tragiskt nog bort 2018 efter en tids sjukdom. Döttrarna, som förutom programledaren är Malin Berghagen och Monica Svensson, skrev då ett inlägg på Instagram och berättade om den sorgliga nyheten.

”Hennes hjärta har slagit många sköna slag för publiken, familjen, kollegorna och vännerna men nu får det vila. Mamma kom in akut för hjärtsvikt och då upptäcktes en elakartad cancer. En kombination som blev för tuff för vår så annars envisa och starka mamma”, stod det bland annat i inlägget som fortsatte:

”Familjen har varit runt mamma varje dag sedan hon kom till sjukhuset och hon somnade in lugnt och stilla idag på förmiddagen. Nu vilar hennes själ hos mamma Brita”.

Annons