Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen
Slå på ljud

Charlotte Perrelli har varit en offentlig person sen hon var dansbandssångerska i tonåren, och vet bättre ön de flesta hur det är att ständigt bli kritiserad och synad i sömmarna.

I Agneta Sjödins podcast Så in i själen berättar den Stjärnorna på slottet-aktuella artisten att hon har svårt att förstå varför folk skriver elaka saker på internet, då det är något hon själv aldrig skulle göra.

– Jag skulle aldrig gå till attack på en annan människa. För mig är det såhär att du gör din grej, jag gör min grej. Här är jag och där är du. Jag skulle aldrig skriva "gud vad du är ful" eller "gud vad du har fula kläder". Det finns liksom inte, säger hon i podcasten.

Vill man inte säga något snällt kan man faktiskt vara tyst, menar hon.

– Folk behöver inte hylla mig till skyarna, men var bara tyst om du inte gillar det. Försök inte kasta skit eller få mig att må dåligt, för jag är inte intresserad av det.

Sugen på att läsa mer om Charlotte? Här möter Femina sångerskan i en djup intervju.

Charlotte Perrelli slår tillbaka mot kritiken

Att Perrelli får höra att hon lägger för mycket tid på sitt utseende är inget nytt, och det är kritik som har kommit upp på nytt i samband med Stjärnorna på slottet.

– När jag spelade in Stjärnorna på slottet så hade min make up-kille Mattias lagt ner massa tid på att fixa mig. Men en del har ju så svårt för det där. Då tyckte folk att "men gud tror du att det är en modevisning eller?". Och tyckte att jag gick lite för hårt fram för att det var för mycket fokus på kläder och smink, säger Charlotte Perrelli i Så in i själen.

Make up-stylisten Mattias blev irriterad av kritiken, och gick ut med en text i sociala medier, där han skrev om den dubbelmoral som finns hos de kvinnor som dels skriver att kvinnor ska lyfta varandra, och samtidigt kommentarer hånfulla kommentarer på andra kvinnors bilder.

Charlotte Perrelli tycker att man ska tänka efter kring hur man själv hade reagerat om man fått liknande kommentarer kring sitt eget utseende.

– Om du gick till jobbet och la upp en bild på dig själv, skulle du då vilja att folk bedömde dig då och sa "fyfan vad du ser ut idag"? Det är det väl ingen som vill?

Läs mer:

Charlotte Perrellis varning mot coronakritikerna

Charlotte Perrelli om kroppsförändringen - avslöjar sanningen om nya livet

Charlotte Perrellis stora lycka – efter långa kampen med sonen Alvin