Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kritiken mot Kendall Jenners 25-årsfest efter kändis-gästernas bilder

02 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
Fotograftt
Kritiken mot Kendall Jenners 25-årsfest efter kändis-gästernas bilder.
Under halloweenhelgen ställde Kendall Jenner till med fest samtidigt som hon firade sin 25-årsdag. Nu kritiseras hon för att ha brutit mot corona-restriktionerna.
Annons
Fem vanliga frågor och svar om covid-19Brand logo
Fem vanliga frågor och svar om covid-19

Ända sedan coronapandemin startade har det varit kritiskt om man får ställa till med födelsedagsfester eller inte.

För bara en vecka sedan var Kendall Jenner, 25, med och firade hennes syster Kim Kardashians 40-årsdag. Då befann de sig på en privat ö och Kim hade ordnat så att alla gäster var coronatestade innan resan.

Men nu när det är Kendalls tur att fylla år, så valde hon att fira sin stora dag i samband med halloweenhelgen - och givetvis var det halloween-tema.

Trots att Kims födelsedagsfirande blev en het potatis valde Kendall ändå att gå vidare med sin fest. Festen ägde rum på en av Hollywoods populäraste takterasser och det var många kända ansikten på plats. På festen var naturligtvis hennes systrar Kylie Jenner, Kim Kardashian och Kourtney Kardashian men även The Weeknd, Saweetie och Justin och Hailey Bieber.

Följarnas kritik mot Kendall Jenner

Alla hennes gäster var tvungna att ta ett coronatest innan de fick komma in, men nu möts hon ändå av skarp kritik från fansen. Följarna på gästernas sociala medier ifrågasätter nu varför ingen hade munskydd, eller följde riktlinjerna om social distans.

Annons

På festen fanns en skylt som sa åt gästerna att inte posta något från festen på sina sociala medier, men det märkliga med det hela var att den regeln bröt ingen mindre än födelsedagsbarnet Kendall Jenner. På hennes Instagram kunde man se henne utklädd till Pamela Anderson från filmen Barb Wire.

Lillasyster Kylie bröt också mot kamera-förbudet och filmade sin syster när hon dansade på bordet, en film som Kendall senare delade.

”De bara festar på som om inget hänt”

En följare har nu twittrat om problematiken kring festens sociala medier-regel.

”Kendall Jenner anordnar en stor fest för alla dessa kändisar; utan munskydd, mitt under en pandemi. Och bara för att det fanns en ”ingen social media”-skylt så trodde hon att ingen skulle få reda på det…”, skriver följaren.

En annan följare kallade henne ansvarslös och att det var respektlöst mot alla andra som kanske inte har råd med en sådan typ av tillställning.

Annons

”Så ansvarslöst att anordna en halloweenfest mitt under en pandemi. Bara för att hennes familj och gäster är rika kändisar så bryr hon sig inte för fem öre om alla tusentals människor som dör varje dag på grund av covid. De bara festar på som om inget hänt”, konstaterar en annan.

Bilderna som nu cirkulerar på nätet visar gästernas utklädnader och på bilderna håller de inte avstånd eller bär några munskydd.

LÄS MER:

Annons