Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kylie Jenners markering efter frågan om smink på Stormi, 2

26 jan, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt, instagram
kollage på kylie jenner och dottern stormi
”OMG har hon smink på sig?”, undrade ett fan sedan Kylie Jenner, 23, postat en serie bilder på sin 2-åriga dotter Stormi Webster. Stjärnans svar gick rakt på sak.
Annons
Allt du behöver veta om Kylie JennerBrand logo
Allt du behöver veta om Kylie Jenner

I helgen lade Keeping Up With The Kardashian-stjärnan Kylie Jenner upp ett bildspel på sin och exet Travis Scotts, 28, gemensamma dotter Stormi Webster, 2. På bilderna syntes dottern posera med en blå sparkcykel. Hon bar baggy skinnbrallor, en t-shirt med Lakers spelaren Magic Johnson tryckt på, samt blingiga accessoarer kring handled, hals och i öronen.

På bilderna syntes Stormi framifrån och från sidan, och följarna till Kylie Jenner undrade snart: är den lilla dottern sminkad?

Brodern Rob Kardashians kommentar

Bland kommentarerna finns Kylie Jennes halvbror Rob Kardashian, 33, som själv har dottern Dream, 4, tillsammans med före detta strippdansösen Blac Chyna, 32. Han skriver ”Sheeeesh!”, som fritt översatt betyder ”kuuuul!”.

Artisten SZA, 30, har skrivit ”Jag klarar det inte” följt av emojis med tårar i ögonen, ett rosa hjärta och en nallebjörn. Hon syftar på hur himla gulligt bildspelet på Stormi är.

Annons

Men bland kommentarerna finns också fansens frågor.

Kylie Jenners tidigare sminklöfte

För på den första av tre bilder tittar Stormi ned på sin handled. Den som zoomar in på bilden kan mycket väl uppfatta det som att hon bär en mörk ögonskugga. På bild nummer två susar Stormi förbi på sin sparkcykel. Hon syns i profil och ja, hennes kind kan uppfattas som målad med så väl rouge som highlighter. Bild nummer tre föreställer dotterns skor.

Så sent som i juni berättade Kylie Jenner (som själv äger ett sminkimperium!) i en intervju med den tjeckiska editionen av modetidningen Vouge att hon ”definitivt” kommer låta dottern börja sminka sig så småningom och att det bara är en tidsfråga.

Svarar på frågan

Flera följare undrar om den dagen redan är här, eftersom det ser ut på bilderna som om den lilla 2-åringen bär smink. När ett fan skrev ”OMG har hon smink på sig?” bestämde sig Kylie Jenner för att bemöta det hela. Hon postade ett direkt svar på tal, ”nej”.

Kort, klart och koncist!

LÄS MER:

Annons