LADY GAGAS NYA FRISYR – SÅ HAR DU ALDRIG SETT HENNE FÖRR

Lady Gaga befinner sig i Italiens vackra huvudstad Rom för att spela in scener till filmen Gucci. Hon porträtterar societetsdamen Patrizia Reggiani som är ex-fru till Gucci-arvtagaren Maurizio Gucci, Gucci-grundaren Guccio Guccis barnbarn, skriver Vogue.

Känns det stökigt? Värre blir det, för Patrizia Reggiani, som lever än och är 72 år, dömdes 1995 för att ha orkestrerat mordet på sin ex-make. Hupp!

För rollen har Lady Gaga fixat en ny frilla och det är den som vi nu spanat in.

Böljande mörka lockar

Visst har Lady Gagga rockat otaliga frisyrer genom åren. Vi minns så väl den långa rosa ponysvansen i musikvideon till Stupid Love och den babyblå nyansen hon visade upp på Golden Globe-galan 2019. Men den frisyr hon nu bör är alltså anpassad till rollen hon spelar, och kanske (troligen) är det just därför den känns så ny och oväntad!

Patrizia Reggianis stil är något de italienska tabloiderna älskat att frossa i genom åren, skriver Vogue. Den kännetecknas av distinkta plagg, djärva smyckesval och böljande mörkt hår i retrostil. Vi tycker minsann att Gaga fått till det, eller vad säger du?

Lady Gaga i mjuka mörka lockar.

Frisyren från sidan – och klackar som inte går av för hackor!

Tillbaka på jobbet efter kidnappningsdrama

Det är inte länge sedan Lady Gaga var i närmast upplösningstillstånd sedan hennes två franska bulldoghundar Koji och Gustav kidnappades under fruktansvärda former i Hollywood. Gagas hundvakt blev då överfallen och beskjuten, och hundarna stals. Gaga utlyste en hittelön åt den som kunde hitta hundarna. Några dagar senare lämnade en kvinna, som inte misstänktes för brottet, in djuren till polisen i Los Angeles – och Lady Gaga kunde återgå till jobbet.

Foto: TT

Källa: Vogue

LÄS MER:

Irina Shayk: Så hanterar jag och Bradley Cooper föräldraskapet

Lady Gagas hundar tillbaka – efter brutala rånet

Rumer Willis om sin ångest: Känns som att jag ska dö

Mer läsning

Femina