Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Laila Bagge om livet ihop med 18 år yngre kärleken Korosh Kananian

16 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Laila Bagge om livet ihop med 18 år yngre kärleken Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i sju år. Nu berättar Laila om livet ihop – och varför de fungerar så bra tillsammans.
”Känns helt sjukt att jag fortfarande är så himla lycklig och har den här passionen”, säger hon.
Annons
Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från KoroshBrand logo
Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från Korosh

Laila Bagge, 48, är mer eller mindre alltid aktuell. Vi hör henne varje vardagsmorgon i radio, och nu är hon även aktuell i tv-rutan i den nya serien Svenska powerkvinnor på Viaplay, ihop med bland andra Camilla Läckberg.

Livet ihop med yngre kärleken Korosh Kananian

Tillsammans med kärleken Korosh Kananian, 30, driver hon också skönhetsföretaget Kolai, som fokuserar på hår. Och trots att paret jobbar ihop går deras kärlek som på räls.

– Vi firar sju år i november. Det är länge och känns helt sjukt att jag fortfarande är så himla lycklig och har den här passionen. Det är klart att vi har hamnat i en vardag, men inte i den vardagen jag trodde. När jag kommer hem kan jag känna pulsen för att jag ska få träffa Korosh. Det uppskattar jag. Jag trodde det skulle bli att man ger varandra den där pussen efter jobbet bara för att man alltid gjort det. Men vår puss betyder någonting och det känns i kroppen, säger Laila Bagge i en intervju med Hälsoliv.

Annons

Så får de relationen att fungera

Sju år är inte få, och många fler lär det bli! I samma intervju berättar Laila vad det är som får deras relation att fungera så bra.

– Vi har också roligt ihop och skrattar mycket. Korosh är väldigt omtänksam, stark, respektfull och lojal, det är viktigt för mig. Han tar mig på ett bra sätt. Vi respekterar varandra, kommunicerar och säger vad som är problemet. Det är klart att vi kan vara oense och bråka som andra par, men vi är duktiga på att komma fram till en lösning och förstå varandra, säger hon och tillägger:

– Om jag eller han går ut en kväll med kompisar, skickar vi alltid mess där vi skriver ”Tänker på dig ”eller ”Jag älskar dig” för att visa att vi finns i varandras tankar även om vi är ute. Fortfarande gör vi oss också fina för varandra.

Har lagt barnplanerna på is

I Laila Bagges tidigare tv-serie hette Lailaland, där vi fick följa henne och hennes liv, med allt vad det innebar, och också hennes äldsta son Liam. I tv-serien fick vi också följa hennes och Korosh väg till att skaffa ett gemensamt barn.

Men förra året berättade Laila att de lagt barnplanerna på is.

– Vi har lagt det på is, vi skaffade vårt skönhetsföretag Kolai istället och det blev vår bebis. Vi försökte och vi kände att nej, livet går inte bara ut på att hålla på att försöka om och om igen, sa hon då i en intervju med Aftonbladet.

Annons