Junior och Lars Lerin.

TT
5 saker du kanske inte visste om Lars Lerin
1:25

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Lars Lerin

(1:25)

Slå på ljud

De folkkära paret Lars Lerin och Manoel Marques Lerin, ”Junior” kallad, verkar ha haft ett händelserikt år. Till Nya Wermlands-tidningen berättar de nu att de har köpt en stugby utanför Rio de Janeiro.

Och inte nog med det! Snart utökas även familjen med två tvillingsystrar.

Kaia Gerber är en kopia av Cindy Crawford – i samma outfit 27 år senare

De har sedan tidigare sönerna Gabriel, 5 år, och Rafael, 6. Och snart ansluter alltså 2,5-åriga döttrarna Iris och Gerd. De berättar att Iris är döpt efter regnbåges gudinna i Grekisk mytologi, och Gerd är döpt efter Lars Lerins mamma.

– Hon heter Gerd Maria, och Maria är Juniors mamma, berättar Lars för NWT.

”De var vana vid våra ansikten”

Familjen har nyligen varit på en resa till Braslien för att hälsa på sina döttrar, som redan innan besöket kände till sina nya föräldrar.

– De har haft bilder på mig och Lars på väggen, så de var vana vid våra ansikten. De pekar och säger Pappa-iiii, som Pappa Lerin! berättar Junior för tidningen.

Junior och Lars Lerin pratar ofta om sitt äktenskap.

Junior och Lars Lerin pratar ofta om sitt äktenskap.

TT

Egentligen skulle döttrarna redan kommit till Sverige, men på grund av pandemin har de varit tvungna att stanna kvar hos Juniors syster i Brasilien. Planen nu är att han ska åka och hämta dem i januari.

Paret berättar också att det är Junior som drivit på själva familjebildandet.

– Det känns som att jag är både mamma och pappa samtidigt, jag har tagit mycket ansvar och ibland är det jobbigt, men så kommer de och säger pappa, jag älskar dig så mycket. Då glömmer man allt.

Lars Lerin om dagliga bråken med maken Junior: ”Jag vill inte”

Ansökte om skilsmässa – ändrade sig

Lars Lerin och Manoel Marques gifte sig 2009, och har varit öppna med att äktenskapet inte alltid varit lätt. I början av året lämnade Lars Lerin in en skilsmässoansökan, något som han drog tillbaka nästan på en gång.

”Hej bästa domstol, Ursäkta- jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skrev konstnären i ett mail till tingsrätten efter ett litet tag.

Lars Lerin tar tillbaka ansökan om skilsmässa från Junior

Han berättade senare för NWT att han fattat ett drastiskt beslut som han ångrade, utan att avslöja vad som låg bakom det hela.

– Jag vill inte gå in på det så mycket. Jag fick för mig att jag skulle ha ett annat liv helt enkelt, sade han till tidningen om skilsmässoansökan och tillägger:

– Sen fick jag sån ångest.

Så istället för ett avslut på relationen blev det två till barn!

Mest läst