Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lasseman visar upp lyxvillan – stora renoveringen

03 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Lasseman och Therese Larsson
Arvingarnas Lars Larsson, eller Lasseman som han också kallar sig, och hustrun Therese Larsson är i full färd med att renovera sin drömbostad.
Nu visar de upp bilder inifrån huset.
Annons
Kika in hemma hos skådespelaren Emma StoneBrand logo
Kika in hemma hos skådespelaren Emma Stone

I somras hade Arvingarnas sommar– fest på Lassemans altan premiär på TV4. I programmet bjöd dansbandet in gäster till gitarristen och sångaren Lars ”Lasseman” Larssons, 50, villa utanför Göteborg.

Där bodde han med sin fru Therese Larsson, 47, fram till bara för en stund sedan.

Därför sålde Lasseman och Therese tv-huset

Programmet spelades in 2021, och efter det sålde paret huset och köpt en ny villa istället – bara ett stenkast från den gamla.

Den håller nu på att renoveras för fullt.

Annons

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, har Therese tidigare berättat för Hänt.

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, tillade hon då.

Så ser det ut i parets hem

Paret har ett gemensamt Instagramkonto där de delar med sig av arbetet – och de har kommit en bra bit på vägen.

“Vi väntar på ytterdörren som förhoppningsvis ska komma nästa vecka. Efter det rasslar det till och både garageportar, fasadklädsel och vita aluminiumprofiler till fönsterna ska levereras. Snart är det tätt och värmen kan kopplas på i nya delen”, skrev de nyligen, men berättade också om ett bakslag.

Annons

“Dock lutar det åt att vi behöver investera i ett nytt värmesystem och det hade ju varit underbart att även kunna komplettera med solpaneler på taket men vi har förstått att det är väldigt långa leveranstider just nu, av förklarliga skäl”.

I dagarna visade paret upp ett par videoklipp inifrån bygget – och man kan se att drömhuset börjar ta form.

Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons