5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigt
1:00

Efter reklamen: 5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigt

(1:00)

Slå på ljud

Artisten och underhållaren Barbro ”Lill-Babs” Svensson är en av Sveriges mest folkkära och ikoniska kändisar genom tiderna. Men det var inte bara Lill-Babs själv som blev känd – många i hennes familj är också välkända personer. Artisten var gift med forna Allsång på Skansen-programledaren Lasse Berghagen mellan 1965 och 1968, och fick dottern Malin Berghagen. Några år senare fick Lill-Babs dottern Kristin Kaspersen med sin nya make Kjell Kaspersen.

Både Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har blivit välkända i vuxen ålder – som programledare, tv-profiler och skådespelare. De har också varit flitigt omskrivna i tidningarna, inte minst för sina äktenskap med Tommy Nilsson respektive Hans Fahlén. De senaste åren har också Kristin Kaspersens äldsta son Filip Kaspersen Lamprecht blivit en omtyckt profil, som bland annat vunnit Let's dance.

Fångarna på fortet-profilerna som försvann: Så lever de idag

Lill-Babs okända barnbarn

Men Lill-Babs har också släktingar som valt ett mer tillbakadraget liv, och inte velat bli kända. Hennes äldsta dotter Monica, som Lill-Babs fick när hon bara var 16 år gammal, har aldrig blivit känd själv. Monica har också en dotter, Jennifer Granath, som få känner till – trots Jennifers väldigt kända mormor.

Monica och Barbro Svensson 2005.

Foto: Lizzie Larsson/TT

Nu väljer Malin Berghagen att hylla sin systerdotter i ett inlägg på Instagram, i samband med att Jennifer fyllde år.

Profilerna du glömt har lett i Nyhetsmorgon – så ser de ut nu

”Den här pärlan fyller också år idag! Vilken lycka för min storasyster Monica att få ett sådant ljuvligt paket en gång i tiden. Verbalt geni!! Bakar som en gudinna! Och tåg och njutningsexpert!! Älskar dig fina systerdotter”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte visste
0:51

Efter reklamen: 5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte visste

(0:51)

Slå på ljud
Mest läst