Programledaren Linda Lindorff


Coronakrisen har varit tuff för många, likaså för tv-profilen Linda Lindorff som under våren fått bekräftat Covid-19. Den populära programledaren berättar om den tuffa perioden efter sjukdomsbeskedet på sin blogg:

”Jag blev både lättad och skräckslagen på samma gång.”

Linda Lindorff drabbad av corona

Tv-profilen upplevde en viss lättnad över att veta att hon haft Covid-19 och därmed fått en viss immunitet, men berättar också om hur rädd hon blev. Hon har oroat sig mycket över coronapandemin och kämpat med många sömnlösa nätter och gråtit över elände och olycka.

”Ångesten och oron har stundtals varit så tung att det känts som att hjärtat skulle slå sig ut ur bröstet”, skriver Linda Lindorff i sin blogg.

Trots den tuffa våren är Linda Lindorff väldigt tacksam för att allt har gått bra för henne och familjen. Fördelarna med att ha haft corona beskriver Linda som att hon känner sig lugnare i huvudet och har fått en känsla av att hon lärt sig något nytt om sin kropp, vilket har stärkt henne.

Ny säsong av Bonde söker fru

Trots rådande coronapandemi spelades en ny säsong av succéprogrammet Bonde söker fru in under våren. Den nya säsongen, som Linda Lindorff tidigare har lovordat, har premiär på TV4, TV4 Play och C More den 23 september 2020 kl 20.00.

Men även Bonde söker fru – jorden runt, som sändes för första gången 2019, får en ny säsong till våren 2021. Under programmets gång får vi lära känna singelbönder som lever och arbetar utomlands och som nu letar efter den stora kärleken.

Under sommaren har Linda Lindorff rest runt i bland annat Spanien för att spela in Bonde söker fru – jorden runt och även tillbringat lite semestertid med sin familj. På sin blogg berättar hon att alla i Spanien bär mask över ansiktet och att det finns ett allvar som genomsyrar allt.

“Där blir man verkligen påmind om hur farlig den här sjukdomen kan vara”, skriver hon.

Trots att Linda Lindorff och hennes familj nu tillfrisknat från corona uppmanar hon via bloggen och Instagram sina läsare att fortsätta vara väldigt försiktiga.

”Med omtanke och kärlek kommer vi långt. Tack för att ni alltid är så vänliga mot varandra och tack för att ni alltid visar kärlek och omtanke. Om vi alla fortsätter med det så kommer det, trots allt elände, ändå att kännas bättre.”

Läs mer:

Carolina Gynnings plötsliga namnbyte: ”Jag har bytt namn”

Runar berättar sanningen om Carola: "Jag har varit tyst i alla år"

Efter dramatiken i Nyhetsmorgon – Maria Forsblom kritiseras