Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Linda Skugge: Det är hett med dickpicks

16 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Linda Skugge är trött på att män är rädda för att bli me too-uthängda, och inte vågar ta för sig.
I Malou efter tio säger medieprofilen att hon tycker det är sexigt med "dickpicks" – och att hon som kvinna aldrig skulle behöva oroa sig för att skicka nakenbilder.
– Om jag skickar motsvarande så kommer jag inte bli uthängd för att jag har förnedrat någon, säger Linda Skugge.
Annons

Linda Skugge, 47, tycker det är tråkigt att allt fler män är rädda för att skicka nakenbilder till kvinnorna de dejtar. I Malou efter tio tycker medieprofilen att man går på dejter med ett syfte att bli attraherade av varandra – och att det då är sexigt att få en "dickpick", en inzoomad bild på mannens kön.

– Om man går och dejtar någon så är det uppenbart vad man vill. Man går och äter middag, och så fick man jättemycket attraktion. Om jag då får en dickpick, det tycker jag är hett. Det är ju inte me too, säger Linda Skugge i Malou efter tio.

Linda Skugge: Andra regler för kvinnor

Skugge menar att hon som kvinna skulle kunna skicka motsvarande utan att vara rädd för att personen som fick bilden skulle bli förnärmad.

– Tjejer kan ju göra vad som helst. Om jag skickar motsvarande så kommer jag inte bli uthängd för att jag har förnedrat någon, säger Skugge i TV4-programmet.

Efter me too-rörelsen menar hon att allt fler män har blivit rädda för att ta för sig och skicka exempelvis dickpicks, för att de inte vill bli uthängda som förgripare – något som gör att de är tråkiga att dejta.

– De är livrädda. De männen är astråkiga. Jag vill inte träffa någon som sitter och är politiskt korrekt, säger Linda Skugge.

Läs mer:

Annons