Linn och Malin Berghagen

Linn Berghagen Nilsson kommer från en kändistät familj. Hon är dotter till Malin Berghagen och artisten Tommy Nilsson. Men det slutar inte där, hennes mormor och morfar är ingen mindre än Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen. Nu har Linn hittat kärleken och det är på Instagram som hon visar upp den lyckliga!

14 bilder på Lill-Babs och Malin Berghagen – då de är lika gamla

”Ljuvligt men läskigt”

Det är inte bara Linn det går bra för när det gäller kärleken. Hennes mamma Malin Berghagen har varit tillsammans med Martin Charlton i fyra år. Paret fann kärleken i varandra när Malin mådde som sämst, under den tuffa perioden när hennes mamma Lill-Babs gick bort. Nyligen nådde paret en ny milstolpe i relationen, något som hon berättade om på hennes blogg.

VIDEO: Tre saker du vill veta om Linn Berghagen
0:45

Efter reklamen: VIDEO: Tre saker du vill veta om Linn Berghagen

(0:45)

Slå på ljud

Jag och Martin håller just nu på med stora förändringar i våra liv. Det är spännande och ljuvligt men också läskigt. Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte. Vi hade levt två helt olika liv när vi träffades i april 2018 och mina familj ( och hela sverige) hade förlorat vår mamma Barbro. Martin var själv i den klassiska ” Snart 50 ” krisen och nyskild och med blicken riktad mot världen var han full av nyfikenhet. Här skulle levas! Jag var i sorg och så hela familjen.”, skrev Malin om att bli sambo med Martin.

Linn Berghagen visar upp nya kärleken

Precis som sin mamma så är Linn bra på att uppdatera sina följare om vad som händer i hennes liv. Och nyligen i ett bildspel på Instagram avslöjade hon att hon hade hittat kärleken i Minna. Till bilden på henne och flickvännen skriver hon: ”Happy fucking Pride”.

I en intervju med Hänt berättar Linn om den nya relationen.

”Den är precis som Minna, helt jävla underbar”, skriver hon i ett meddelande till Hänt och lägger till:

”Vi är partners och vi har träffats i 5 månader”-

Vidare förklarar hon att de träffades via dejtingsajten Tinder och när Hänt frågar om Minna har träffat hennes familj så svarar Linn glatt på frågan:

”Ja, såklart”.

SE OCKSÅ: 5 saker du vill veta om Malin Berghagen
1:9

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 saker du vill veta om Malin Berghagen

(1:9)

Slå på ljud

Mest läst