Benjamin Ingrosso dejtar igen

Artisten Benjamin Ingrosso, 23, var tillsammans med influencern Linnea Widmark, 24, i hela sex års tid. De träffades alltså i tonåren och i Wahlgrens värld har tittarna fått en liten inblick i deras relation.

I mars 2019 avslöjade Benjamin att han och Linnea gått skilda vägar. Ex-flickvännen har i efterhand förklarat varför hon valde att göra slut.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, sa hon i en video Youtube i våras.

Benjamin Ingrossos tuffa uppbrott

Uppbrottet tog hårt på Benjamin. En hel del av hans musik har handlat om just kärlekskraschen och det är tydligt att han har känt sig väldigt sårad. I helgens avsnitt av Så mycket bättre berättade artisten mer om detta.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon.

Att Linnea Widmark har en ny pojkvän har följarna kunnat förstå genom inlägg på Instagram. Under inspelningen av TV4-programmet fattade Benjamin ett nytt beslut för att kunna gå vidare från hjärtesorgen.

– Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, konstaterade han i Så mycket bättre.

Tolkningen av Tommy Körbergs Judy, min vän fick alltså sätta punkt för Benjamins musik om Linnea Widmark.

Bekräftar nya romansen efter Linnea

Det verkar som att Benjamin har tagit det lugnt på dejtingfronten sedan uppbrottet från Linnea. Han har dock kopplats ihop med influencers som bland andra Nina Glimsell och Josephine Qvist – men dessa flirtar har inte lett till någon mer seriös relation.

När Benjamin Ingrosso gästar Rix Morronzoo under måndagen avslöjar han dock att hans kärleksliv nu har tagit en ny vändning.

– Nu säger ju ryktet att du har gått vidare, säger programledaren Roger Nordin, varpå Benjamin svarar:

– Och det ryktet stämmer.

Vem det är Benjamin Ingrosso dejtar är fortfarande okänt. Han vill inte kommentera saken ytterligare och går istället vidare med andra ämnen i radioprogrammet. Vem den lyckligt lottade är återstår att se!
Läs mer:
Susie Päivärintas vassa ord mot Benjamin Ingrosso efter tårarna
Bianca Ingrossos insikt med Åsa Ingrossos dotter Lina Björling
Därför lämnade Lisa Nilsson Så mycket bättre