Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lisa Marie Presley bryter
tystnaden om sonens död

22 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
I juli gick Lisa Marie Presleys son Benjamin Keough tragiskt bort, när han 27 år gammal tog livet av sig.
Nu bryter Elvis dotter tystnaden efter tragedin, på vad som skulle varit sonens 28-årsdag.
"Djupet av smärtan är kvävande och bottenlöst utan dig, varje ögonblick av varje dag", skriver Lisa Marie Presley på Instagram.
Annons

Det var den 12 juli i år som Lisa Marie Presleys son Benjamin Keough hittades död, 27 år gammal. Han hade då begått självmord. Efter tragedin var Elvis Presleys dotter förstörd, och mamma Priscilla Presley har uttryckt sin sorg över barnbarnets dör tidiga bortgång.

Nu bryter Lisa Marie Presley för första gången tystnaden efter sonens död. På vad som skulle varit hans 28-årsdag publicerar hon en bild på Benjamin, och skriver om sin bottenlösa saknad efter sitt barn.

"Min vackra vackra ängel, jag bönföll marken du gick på, på den här jorden och nu i himlen. Mitt hjärta och min själ åkte med dig. Djupet av smärtan är kvävande och bottenlöst utan dig, varje ögonblick av varje dag. Jag kommer aldrig bli densamma. Snälla vänta på mig min älskling, och håll min hand medan jag stannar för att skydda och uppfostra dina systrar och vara här för Riley. Jag vet att du hade velat det. Grattis på födelsedagen min fina fina pojke. Du var för bra för den här världen", skriver Lisa Marie Presley till inlägget.

Annons

Lisa Maries dotter hyllar sin döda bror

I inlägget syftar Lisa Marie Presley dottern Riley Keough, 31, som var Benjamins enda helsyskon, samt 12-åriga tvillingdöttrarna Finley och Harper Lockwood.

Även Riley Keough valde att hylla sin bortgångne bror på Instagram, med en bild på de två tillsammans på en karusell som barn.

"Grattis på födelsedagen vackra ängel", skrev systern på Instagram.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Läs mer:

Annons