Det var den 12 juli i år som Lisa Marie Presleys son Benjamin Keough hittades död, 27 år gammal. Han hade då begått självmord. Efter tragedin var Elvis Presleys dotter förstörd, och mamma Priscilla Presley har uttryckt sin sorg över barnbarnets dör tidiga bortgång.

Nu bryter Lisa Marie Presley för första gången tystnaden efter sonens död. På vad som skulle varit hans 28-årsdag publicerar hon en bild på Benjamin, och skriver om sin bottenlösa saknad efter sitt barn.

"Min vackra vackra ängel, jag bönföll marken du gick på, på den här jorden och nu i himlen. Mitt hjärta och min själ åkte med dig. Djupet av smärtan är kvävande och bottenlöst utan dig, varje ögonblick av varje dag. Jag kommer aldrig bli densamma. Snälla vänta på mig min älskling, och håll min hand medan jag stannar för att skydda och uppfostra dina systrar och vara här för Riley. Jag vet att du hade velat det. Grattis på födelsedagen min fina fina pojke. Du var för bra för den här världen", skriver Lisa Marie Presley till inlägget.

Lisa Maries dotter hyllar sin döda bror

I inlägget syftar Lisa Marie Presley dottern Riley Keough, 31, som var Benjamins enda helsyskon, samt 12-åriga tvillingdöttrarna Finley och Harper Lockwood.

Även Riley Keough valde att hylla sin bortgångne bror på Instagram, med en bild på de två tillsammans på en karusell som barn.

"Grattis på födelsedagen vackra ängel", skrev systern på Instagram.

Läs mer:

Ellen DeGeneres oväntade ändring i sitt utseende

Malin Roos: ”Tegnell, varför får jag inte hjälpa min 13-åring med covidtestet?”

Så mycket tjänar Kardashian – på ett Instagraminlägg