Lisa Nilsson.
6 saker du inte visste om Lisa Nilsson
1:22

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Lisa Nilsson

(1:22)

Slå på ljud

Lisa Nilsson separerade från musikern och trädgårdsmästaren Niklas Medin 2015, när parets döttrar var fyra och åtta år gamla. Men sedan uppbrottet har artisten valt att leva ensam, och fokusera på sina barn och karriären.

– Mitt liv nu sedan sex år tillbaka är ett ensamstående varannan vecka-liv. Inga relationer, säger Lisa Nilsson i en intervjuer med Expressen.

Samtidigt känner hon ingen önskan om att ha det annorlunda heller, utan lever gärna som singel ett tag till.

– Nej, jag är mycket nöjd. Eller så här, jag har ingen som helst ork eller intresse just nu, säger hon till tidningen.

Lisa Nilssons upprörda kritik mot Let's dance: ”Skam”

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Lisa Nilssons dilemma med männen

I sin föreställning Kvinnan som är jag berättar hon om hur svårt det är att dejta som känd och framgångsrik kvinna, och att hon haft Tinder. Numera är appen raderad från hennes telefon.

Lisa Nilsson erkänner att raggningsförsöken från männen väldigt sällan imponerar på henne – samtidigt som hon kan bli smickrad av att det finns ett intresse för att dejta henne.

– Jag erbjuder ingen rolig respons när jag blir uppvaktad via andra kanaler. Jag ber härmed om ursäkt offentligt för att jag har ett så tråkigt tonfall när jag svarar på främlingar som skriver till exempel ”här ser du en som vill bjuda på champagne i Askersund”. Där är väl inte mitt intresse tillbaka direkt brinnande. Men jag blir samtidigt smickrad över att folk fortfarande ser mig som en pingla de vill dejta.

Lisa Nilssons vädjan till följarna efter mammans bortgång

Mest läst