Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lotta Engbergs döttrar har vuxit upp – här är Malin och Amanda idag

05 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
lotta engberg och dottern
Nu är tjejerna stora och har egna små familjer!
Så lever Lotta Engbergs döttrar Malin och Amanda Engberg idag.
Annons
Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
Lotta Engbergs stilresa genom åren

Lotta Engberg, 58, har varit en självklar del av kändisvärlden i snart 35 år, sedan det att hon gick och vann Melodifestivalen 1987 med Fyra bugg och en coca cola. Numera ser vi henne varje sommar i Lotta på Liseberg och varje vecka då hon håller hov i Bingolotto.

Lotta Engbergs familje- och kärleksliv

Vad gäller den folkkära artistens kärleksliv gick hon och gifte sig med saxofonisten Anders Engberg, 69, år 1985.

Under relationen fick de två döttrarna Malin Engberg, 35, och Amanda Engberg, 33, tillsammans. Men nio år efter bröllopet valde Lotta och Anders Engberg att separera.

Annons
Lotta och Anders Engberg med döttrarna 1989.

Strax efter uppbrottet från saxofonisten gick Lotta och blev tillsammans med sin manager Patrik Ehlersson, 57. De gifte sig på 90-talet och relationen höll hela vägen till 2015 då även de valde att separera.

Patrik Ehrlersson med bonusdöttrarna Amanda Engberg och Malin Engberg 1999.
Lotta Engberg och Patrik Ehlersson
Lotta Engberg och Patrik Ehlersson 2008.
Annons

Och nyheten om att Lotta Engberg numera är störtförälskad i en annan TV4-profil har väl undgått få. Nu har det gått nära på två år sedan Lotta och Mikael Sandström, 63, fick upp ögonen för varandra. Sommaren 2020 blev relationen offentlig och våren 2021 flyttade de ihop i ett hus utanför Göteborg.

Lotta Engberg och Mikael Sandström myser hemma i villan i Mölnlycke i somras.
Kramkalas!
Annons

Här är Lotta Engbergs döttrar idag

Döttrarna Malin och Amanda Engberg lever tillskillnad från sin mor i ett liv utanför rampljuset. Men när tjejerna var små dök de då och då upp vid sin kändismammas sida på diverse kändis mingel och events.

Döttrarna lever idag familjeliv och Lotta Engberg är mormor till sex små barnbarn. När Malin och Amanda också kom att bli mödrar, kände Lotta att deras relation blev starkare sinsemellan.

– Det är ganska otroligt egentligen och väldigt roligt. Jag är både stolt och glad och allt detta har fört mig ännu närmare mina två döttrar, har Lotta tidigare berättat för tidningen Hemtrevligt.

När Lotta Engberg medverkade i Let’s dance 2014 satt döttrarna Malin och Amanda med sina små bebisar och hejade på mamma som skakade sina lurviga på TV4-scenen.
Annons