Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Maja Nilsson Lindelöf visar upp nyköpta huset i Sverige

18 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT
Maja Nilsson Lindelöf och Victor har köpt sig ett hus i Sverige. Nu visar Maja upp den nya villan – till allas stora förtjusning!
Annons
5 saker du vill veta om Maja Nilsson LindelöfBrand logo
5 saker du vill veta om Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf gifte sig med sin Victor under sommaren 2018, och året därpå blev de föräldrar åt sonen Ted Louie. Familjen som i vanliga fall bor i Manchester i England har tillbringat en längre tid i Sverige – och för bara några dagar sedan landade de hemma i Manchester igen. Sverige är ju förvisso också deras hem, och här har de redan mer än ett boende. Och nu har de ännu ett, avslöjar Maja i sin senaste Youtube-video.

Maja och Victor köpt ett hus i Västerås, staden som de båda kommer ifrån.

– Ingen av oss hade kollat på det, utan vi skickade Victors mamma och litade fullt på att hon hade bra magkänsla. Vi köpte det, jag fick se det först när vi köpt det, säger Maja i videon. Hon fortsätter:

– Vi älskar det, det är ett hus från 1910-talet. Vi har alltid velat ha ett gammalt hus och göra om, istället för de här moderna fyrkanterna så ville vi ha något med charm.

”Tidsenligt men med en tvist”

Planen är göra om allt i huset, eller ja, nästan allt.

Annons

– Vi kommer att bevara så mycket som möjligt också, men vi kommer göra om i varje rum, säger Maja.

Planen är att det ska vara klart i maj nästa år, och både bygg- och inredningsfirmor är kontaktade och klara. Maja och Victor har en tydlig plan på hur de vill att huset tillslut ska se ut.

– Vi har funderat länge på hur vi vill ha det, vilken stil. Vi ska bygga pool, men det är väldigt viktigt att det inte blir modernt helt plötsligt, säger Maja och fortsätter:

– Det ska bli väldigt tidsenligt men med en tvist. Vi sa såhär: ett lyxigt sommarhus på Gotland. Eftersom vi inte bor här hela tiden så kan vi ta ut svängarna. Jag har aldrig varit mycket för vitt och grått och bara.. vi vill ha färg och mer speciellt.

LÄS MER:

Annons