Marcus Schenkenberg, 4 saker du vill veta
1:03

Efter reklamen: Marcus Schenkenberg, 4 saker du vill veta

(1:03)

Slå på ljud

Marcus Schenkenberg är en av Sveriges mest framgångsrika modellexporter genom alla tider. Han har gått på catwalken för alla de stora märkena, och gjort kampanjer med både Kate Moss och Naomi Campbell. Mest känd är han kanske dock fortfarande för sin relation med skandalomsusade Baywatch-skådespelaren Pamela Anderson.

Nu har Marcus Schenkenberg flyttat hem till Sverige igen, och har nu fått sonen Colin med vännen Jessica Bäckman.

Marcus Schenkenbergs vänskap med kronprinsessan Victoria

I samband med Schenkenbergs medverkan i Kanal 5-programmet The Island intervjuades den forna supermodellen i TV4:s Efter fem med Anna Brolin. I en frågelek där Marcus Schenkenberg skulle välja antingen Kate Moss, Pamela Anderson eller Donald Trump i olika scenarion, konstaterar han att han inte vill ha med Donald Trump att göra alls.

Marcus Schenkenberg.

Marcus Schenkenberg var länge världens mest känd manliga modell.

Foto: Lizzie Larsson/TT

– Jag är besviken på Donald, säger Marcus Schenkenberg i Efter fem.

Marcus Schenkenberg kritiserar Donald Trump

Innan Donald Trump blev president var han en välkänd affärsman, som alltid festade med den amerikanska eliten – och ofta sprang på Marcus Schenkenberg.

– Jag kände honom innan han blev president. Vi hängde mycket, var på samma fester och så där. Han var väldigt trevlig och snäll mot mig, säger modellen.

Men när Trump blev president dröjde det inte länge innan Marcus Schenkenberg blev besviken, något han inte sticker under stol med i Efter fem.

– Jag trodde på honom, att han skulle kunna bli en bra president, men det blev han ju inte. Jag blev väldigt besviken. Han misslyckades med det tycker jag.

5 svenska kändisar som får barn 2023
1:12

Efter reklamen: 5 svenska kändisar som får barn 2023

(1:12)

Slå på ljud
Mest läst