Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Margaux Dietz och Seán Canning flyttar ihop

09 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotografinstagram
Margaux Dietz och Seán Canning flyttar ihop
Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i början av februari. Nu tar de ännu ett steg i relationen och flyttar ihop.
Annons

Videon kunde inte hittas

Det var i början av året som Margaux Dietz presenterade Seán Canning som sin nya partner, och kort efter det fick vi ta del av ännu en stor nyhet – paret förlovade sig.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux när hon delade flera bilder där Sean går ner på knä och friar.

Margaux Dietz: ”Vi har något stort att berätta”

Numera syns Seán Canning mer ofta än sällan i Margaux Youtube-videor, trots att hon tidigare uttryckt att han inte är helt bekväm framför kameran. Men lever man med en Youtuber är det bara att hänga med, antar vi!

Och i en ny vlogg får vi ta del av ännu något stort i kärlekens tecken.

– Vi har något stort att berätta för er, konstaterar Margaux. En stund senare fortsätter hon förklara, medan hon står i Seáns lägenhet:

– Jag kan säga såhär, lägenheten är redan såld. Så jag och Sean flyttar ihop på riktigt. Samboavtalet är påskrivet, det är faktiskt viktigt att ha ett samboavtal. Man vet aldrig vad som händer.

Annons

Margaux Dietz och Seán Canning blir sambor

Margaux och Seán resonerar kring sina känslor över att ha blivit sambor.

– Tänk att vi har flyttat ihop, frågan är om det är större än förlovningen?, undrar Margaux och Séan svarar ett snabbt och skeptiskt ”nej” på den frågan. Men Margaux håller inte med honom.

– Jag tycker det, jag tycker att det är gigantiskt. Jag lovade mig själv att aldrig mer flytta ihop med någon, säger hon varpå Seán frågar:

– Lovade du dig själv att aldrig gifta dig igen?

– Absolut, och jag trodde aldrig mer att jag skulle bli kär igen. Tänk vad fel man hade, säger Margaux.

LÄS MER:

Annons