Margaux Dietz om pojkvännen Sean Cannings relation med sonen Arnold

I oktober förra året gick Margaux Dietz ut med att hon och Emil Ingemarsson beslutat sig för att gå skilda vägar, efter ett par månader ihop. I slutet av året började hon hinta om att hon träffat någon ny, och så sent som förra veckan presenterade Margaux Dietz sin nya pojkvän, både på sin Instagram story med en bild på dem två ihop, och i ett inlägg på sin blogg.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev Margaux i inlägget och förklarade att de mer eller mindre suttit ihop den senaste tiden.

Seán Canning är Margaaux Dietz nya pojkvän

Nya pojkvännen heter Seán Canning, och i ett nytt avsnitt av Margaux podcast som hon driver ihop med sin bror Theo Dietz får vi veta att hon till och med gjort relationen offentlig på Facebook.

– Vi har ju typ inte sagt till någon att vi träffas. Så kände vi att nej, nu är det dags att alla får veta, förklarar Margaux.

Så funkar Seán ihop med sonen Arnold

Något som dök upp på Margaux Dietz Instagram story under gårdagen var en video på nya pojkvännen Seán och hennes treåriga son Arnold, där de leker och springer runt. I ett nytt inlägg på bloggen förklarar hon att det funkar jättebra mellan sonen och nya pojkvännen.

”Det är väldigt skönt att det fungerar så bra mellan Seán och Arnold. Han är mer än godkänd!”, skriver hon och delar en bild som hon tagit på dem tre ihop.

Sonen Arnold, som ofta syns i hennes sociala medier, har Margaux ihop med ex-maken Jacob Liebermann.

LÄS MER:

Lotta Lundgren: ”Det är inte happy-happy att skilja sig”

Bilderna på Angelina Jolie och Shiloh visar barnets förändring

Här är allt vi vet om Lyckoviken säsong 2 – se den efterlängtade trailern här