Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Marie Mandelmanns känslosamma ord om lillasysterns bortgång

17 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Marie Mandelmann

I direktsändning valde Marie Mandelmann att hedra sin älskade lillebror.
– Vi har en historia där min lillasyster gick bort, och han föddes in i en sorg. Sen har vi liksom vuxit upp tillsammans, säger hon.


Annons
TV: Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
TV: Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

Marie Mandelmann har hyllats för sin insats i Let's dance, men i helgens omgång av dansprogrammet var det hennes tur att rikta strålkastarljuset mot någon som hon bryr sig om.

”Att vara med i Let’s Dance är en utmaning på så många olika plan, ikväll tillägnar vi våra danser till någon. Det kommer bli mer personligt och jag själv har blivit så berörd denna vecka”, förklarade hon inför programmet.

Stoppades från att hylla maken Gustav

Många antog nog att hon skulle välja att hedra sin make Gustav Mandelmann, och det var tanken från början. Men Let's dance-produktionen fick henne att tänka om.

– ”Du har ju tillägnat alla dina danser till Gustav, så det vore fint om du tänker efter om du vill tillägna till någon mer”. Så då tillägnade jag den min bror, säger Marie Mandelmann till Expressen.

Annons

Lillasystern omkom i en bilolycka

Hon berättar att hennes lillasyster dog i en bilolycka som fyraåring, och att lillebrodern kom till världen strax efter det.

– Vi har en historia där min lillasyster gick bort, och han föddes in i en sorg. Sen har vi liksom vuxit upp tillsammans. När jag flyttade hemifrån blev det en förlust till, för jag kom så nära min lillebror. Så då blev det jättejobbigt.

Dansen blev väldigt känsloladdad för Marie Mandelmann.

– Det är ett steg till på väg i att fånga livet. Det är faktiskt väldigt, väldigt fint.

Hon berättar också att brodern, som satt i publiken under kvällen, blev väldigt rörd när han fick reda på att dansen var riktad till honom. Och Gustav Mandelmann tog inte illa upp över att frugan valde någon annan att hedra. För som hon själv säger är alla andra danser tillägnade honom.

Se också: Familjen Mandelmann – 5 saker du kanske inte vissteBrand logo
Se också: Familjen Mandelmann – 5 saker du kanske inte visste

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons