Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Markoolios avslöjande om kärlekslivet efter skilsmässan

19 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
markoolio-kärlek-tjej-
Två år efter skilsmässan gör Markoolio klart att han vägrar flytta ihop med en kvinna igen.
”Jag vet att det skiter sig”, säger han samtidigt som han avslöjar sin relationsstatus nu.
Annons
TV: 5 kändisar som gjorde slut när de väntade barnBrand logo
TV: 5 kändisar som gjorde slut när de väntade barn

För två år sedan valde artisten tillika radio-profilen Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 47, och den personliga tränaren Jessica Westergård, 38, att separera efter 12 år som ett par. Idag har ex-makarna de tre barnen Moa, 11, Melker, 9, och lilltjejen Majken, 6, tillsammans.

Markoolio och Jessica Westergård med barnen Moa och Melker 2017.

Markoolio om dotterns stora rädsla

Strax efter separationen valde Jessica Westergård att flytta från ex-parets stora villa på Ingarö i Stockholm, och flyttade in i en bostad en bit bort. Vid tidpunkten berättade Marko ”Markoolio” Lehtosalo i Martin Melins podcast att han inte alls var sugen på ännu en relation, än mindre än ny sambo.

Annons

– Min dotter Moa sa till mig att hennes största rädsla är att jag ska träffa någon och att någon ska flytta in i vårat hus. Då tittade jag min dotter i ögonen och sa att ”så länge du bor här i huset kommer ingen flytta in här”.

– Ja, folk säger då att det kan komma som en blixt från klar himmel, men nej jag vet hur jag är och tyvärr nej. Det löftet kommer jag att hålla, säger han i podcasten.

Markoolios dejtingliv

Nästan ett år efter skilsmässan, i december 2020 avslöjade Marko ”Markoolio” Lehtosalo dock att han skaffat dejtingappen Tinder, vilket skvallrade om att han då kände sig någotsånär redo för en ny kärlek i sitt liv.

– Absolut, jag satte upp en profil för några dagar sedan, berättade Markoolio i Rix Morronzoo samtidigt som han förklarade att han inte riktigt fått fnurr på hur det funkar.

– Jag vet inte, jag hade inte så bra koll, så jag har svajpat hejvilt bara, vänster och höger, fortsatte Markoolio utan att avslöja om han sett någon intressant på appen.

Annons

Markoolio: Kommer aldrig skaffa en sambo igen

Men nu då, när det gått två år verkar det som att Marko ”Markoolio” Lehtosalo är tillbaka på ruta ett. För i ett nytt avsnitt av Rix Morronzoo gör han klart att han aldrig mer kommer bo tillsammans med en framtida partner.

– Jag har blivit så pass gammal, jag är 47 år nu... Och jag har tänkt, jag är en för stor egoist för att någonsin bo tillsammans med någon igen, säger han samtidigt som han berättar om ett par vänner som lever som särbor. Ett koncept som verkligen faller Markoolio i smaken.

Markoolios avslöjande om sin relationsstatus

– Dom har berättat att det bli lite som att ha barnbarn, man får bara det bästa och roliga hela tiden. Och man slipper den här vardagsskiten. Jag har testat det här så många gånger nu, och jag vet att det skiter sig, fortsätter han och avslöjar samtidigt att han just nu titulerar sig som singel.

– Jag kanske inleder ett förhållande med en kvinna någon gång i framtiden. Men jag kommer aldrig bo tillsammans med någon igen!

Han vägrar flytta ihop med en kvinna igen, det gör han klart i radioprogrammet Rix Morronzoo.
Se också: 10 kändispar som har gjort slut under åretBrand logo
Se också: 10 kändispar som har gjort slut under året
Annons