Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Martina Haags nya ord om kärlekslivet: ”Haft en rolig sommar”

04 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografAnders Wiklund/TT
Martina Haag
Martina Haag har sedan skilsmässan från ex-maken Erik Haag 2014 levt singellivet. Nu öppnar hon upp om sin sommar och om kärlekslivet.
Annons
Martina Haag – 5 saker du inte visste om skådespelarenBrand logo
Martina Haag – 5 saker du inte visste om skådespelaren

Skådespelaren och författaren Martina Haag, 58, var tidigare gift med Erik Haag, tillsammans fick de fyra barn – Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Efter 19 år tillsammans valde paret att gå skilda vägar. I samband med skilsmässan 2014 blev Erik tillsammans med programkollegan Lotta Lundgren från Historieätarna, något som skapade rubriker då det spekulerats i om den nyfunna kärleken var anledningen till uppbrottet.

Ryktena tog fart när Martina släppte boken Det är något som inte stämmer, som handlar om en man som lämnar sin fru för en kollega.

Martina har efter uppbrottet från ex-maken Erik varit väldigt privat om hur hennes kärleksliv ser ut. Nu delar hon med sig av de nya orden om dejtinglivet.

Martina om ”Lilla Peter”

Tidigare i år berättade Martina att hon nu är färdigutbildad fartygsbefäl klass 8, vilket betyder att hon nu kan köra båt i kommersiellt syfte och ha hela 12 passagerare ombord.

Annons

”Säg skeppohoj till färdigutbildat fartygsbefäl klass 8”, skrev Martina på sin Instagram.

För Martina är båten hennes ”happy place” och en tillflyktsord där hon kan koppla av och komma bort från ångest och tankar. Och att utbilda sig till fartygsbefäl var ett sätt för Martina att göra mer av båtupplevelsen.

– Båtlivet är en stor del av mitt liv. Först gick jag en navigationsutbildning, sedan tog jag skepparexamen och efter det utbildade jag mig till fartygsbefäl. När jag åker båt vill jag maximera njutningen genom att vara så kapabel som möjligt, berättade Martina i en intervju med Amelia.

Nya orden om kärlekslivet

När Martina får frågan om vad det mest romantiska hon kan komma på är svaret givet.

– Att åka med någon trevlig i ”Lilla Peter”. Havet är alldeles blankt och stilla. Sakta kör man genom vattenytan, där solnedgången speglar sig i vackra färger, säger Martian i intervjun.

Och hur det går på kärleksfronten avslöjar Martina att hennes sommar varit riktigt härlig.

– Jag har mitt standardsvar: Jag pratar inte om mina killar. Men jag kan säga att det var en väldigt rolig sommar.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons