Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Meghan Markle och prins Harrys familjebilder med båda barnen

17 maj, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
megham-harry-archie-lilibet-
Det är sällan hertigparet Meghan Markle och prins Harry visar upp barnen.
Här är familjebilden med sonen Archie och dottern Lilibet!
Annons
8 kungliga kärlekshistorier – så träffades de och blev käraBrand logo
8 kungliga kärlekshistorier – så träffades de och blev kära

För snart ett år sedan gav Meghan Markle och prins Harry liv åt sitt andra barn – dottern Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, som föddes den 4 juni 2021. Två år tidigare, den 6 maj föddes deras förstfödde, sonen Archie.

Därför finns det så få bilder på familjen

Det var i januari 2020 som paret lät meddela att de lämnar det brittiska kungahuset då Meghan fått utstå påtryckningar, rasism och nekats hjälp mot psykisk ohälsa. Och efter detta har bilderna på hertigparet med familj minskat rejält, eftersom de inte längre är tvungna att ställa upp i kungliga officiella sammanhang.

Annons

Senaste bilden på barnen Archie och Lilibet

Senaste bilden kom vid årsskiftet, utöver att det var den första bilden vi fick se på dottern Lilibet kunde vi även se hur lille Archie fått en betydligt större kalufs.

”Archie gjorde oss till ‘mamma’ och ‘pappa’, men Lilibet gjorde oss till en familj. När vi blickar fram mot 2022 så har vi gjort flera donationer till er räkning som hjälper och skyddar familjer. Allt från de som flytt från Afghanistan till amerikanska familjer i behov av betald föräldraledighet”, skrev de i hälsningen som kom tillsammans med bilden på familjen om fyra.

Bilden är tagen sommaren 2021 i familjens hem i USA. Fotografen är Alexi Lubomirski, och för övrigt var det han som tog bilderna under hertigparets bröllop.

Sedan Lili, som dottern kallas, föddes har föräldrarna valt att inte visa upp henne, men till årsskiftet bjöd föräldrarna på en liten familjebild. Kortet skickades ut till alla som engagerat sig i deras stiftelse Archewell.

Meghan och Harrys familjebilder

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons