Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Meghan Markle och prins Harry visar upp sin lyxiga bakgård

24 sep, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT/INSTAGRAM
Meghan Markle och prins Harry visar upp tomten i Kalifornien.
När Meghan Markle och prins Harry tackade den ansedda tidskriften Times som hyllat paret i samband med sin publicering av årets mest framträdande personer, fick man en härlig glimt av parets otroliga bakgård vid deras nya bostad i Kalifornien. Se bilderna här!
Annons
Kändisparen som har gjort slut 2020Brand logo
Kändisparen som har gjort slut 2020

I veckan gjorde prins Harry och Meghan Markle sitt första framträdande i tv sedan det att de lämnade det brittiska kungahuset. Det var i samband med att den ansedda tidskriften Times publicerade sin lista med 2020 års mest framträdande och viktiga personer som man äntligen fick en glimt av paret.

Och när listan av alla de hundra personer som fått äran att pryda listan presenterades i veckan gjorde prins Harry och Meghan Markle ett inhopp i sändningen. Detta eftersom både prins Harry och Meghan Markle hamnat på listan. Paret var med på tv-länk och satt bekvämt på en bänk hemma i sin trädgård vid lyxbostaden i Montecito i sydvästra Kalifornien, USA.

– Just nu är det sex veckor fram till valet, och idag kan man registrera sig för röstning i USA, säger Meghan Markle i klippet.

Under tiden som paret pratar på kan man, utöver en liten glimt av parets lyxiga och grönskande bakgård, få se hur deras söta svarta labrador Pula nosar omkring i bakgrunden. Prins Harry som inte är amerikansk medborgare önskar nu att alla amerikaner går och röstar för att dra sitt till den demokratiska stacken.

Annons

Meghan Markle och prins Harrys flytt till Kalifornien

Det var i juli som Meghan, Harry och lille Archie flyttade till Montecito Kalifornien och den stora lyxkåken med nio sovrum och 16 badrum. Huset ska enligt magasinet Variety vara byggt 2003 och interiören går i beiget och vitt, och utöver nämnda antal rummen finns det även ett bibliotek, ett gym, bastu, hiss och ett spelrum.

I området har prinsparet även glamorösa grannar så som Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres och Ariana Grande.

Bostaden som ligger ett par kilometer från havet har även en pool som inte syns på bilden.
En underbar och lummig berså, helt i den brittiske prinsens smak.
Det går inte att undvika Sagan om ringen-vibbarna som man får när man ser ut över den Fylke-liknande tomten.
Annons
Lilla labradoren Pula nosar omkring samtdigt som paret talar ut i tv-klippet.

Dagen efter parets första framträdande på länge, valde Meghan att även dyka upp i America's Got Talent – även denna gång på länk, nu från parets bostad i Montecito.

LÄS MER:

Annons