Melania Trump.
Slå på ljud

Det kan vara så att president Donald Trump inte är den enda som lämnar Vita huset med ett nytt bokkontrakt. Uppgiftslämnare till Page Six säger att att Melania Trump är i förhandling om att skriva en bok om sin tid som första dam.

– Melania är i möten om att skriva en Vita huset-memoar. Och det skulle vara hennes pengar, ett sätt för henne att tjäna eget, säger uppgiftslämnaren och menar att Donald Trump stöttar att hans fru skulle skriva en bok.

Melania Trump kan slå tillbaka mot vännens svek i ny bok

Efter att Melania Trumps tidigare vän Stephanie Winston Wolkoff i september skrev en artikel om deras vänskap – något som Melania har gått ut och kallat för ohederligt och opportunistiskt – finns det också andra vinningar i att skriva en memoar.

– Efter Stephanie Winson Wolkoffs förräderi, både i skrift och med hemliga inspelningar, så kan Melanias berättelse vara värd mycket pengar, säger uppgiftslämnaren till Page Six.

En bok av Melania Trump tros äntligen kunna ge klarhet i några av hennes mest minnesvärda tillfällen som första dam – som när hon hade en jacka med texten ”Jag bryr mig verkligen inte, gör du?” när hon och maken besökte ett center med invandrade barn, eller hur det var att bli sjuk med corona under tiden i Vita huset.

Läs mer:

Ivanka Trump är inte välkommen tillbaka till New York igen

Barack Obamas kärlekskamp för Michelle – berättar nu

Melania Trump hånas för sin julgran i Vita huset