Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melania Trump vill släppa bok om tiden i Vita huset

30 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografMichael Brochstein/SOPA Images/Shutterstock/TT.
Melania Trump.
Melania Trump förhandlar just nu kring ett bokkontrakt på en memoar från hennes tid som första dam i Vita huset.
Bokkontraktet, som stöttas av maken Donald Trump, skulle ge Melania ett gyllene tillfälle att slå tillbaka mot rykten, skriver Page Six.
– Melania är i möten om att skriva en Vita huset-memoar. Och det skulle vara hennes pengar, ett sätt för henne att tjäna eget, säger uppgiftslämnaren till sajten.
Annons
5 First Ladys vi minnsBrand logo
5 First Ladys vi minns

Det kan vara så att president Donald Trump inte är den enda som lämnar Vita huset med ett nytt bokkontrakt. Uppgiftslämnare till Page Six säger att att Melania Trump är i förhandling om att skriva en bok om sin tid som första dam.

– Melania är i möten om att skriva en Vita huset-memoar. Och det skulle vara hennes pengar, ett sätt för henne att tjäna eget, säger uppgiftslämnaren och menar att Donald Trump stöttar att hans fru skulle skriva en bok.

Melania Trump kan slå tillbaka mot vännens svek i ny bok

Efter att Melania Trumps tidigare vän Stephanie Winston Wolkoff i september skrev en artikel om deras vänskap – något som Melania har gått ut och kallat för ohederligt och opportunistiskt – finns det också andra vinningar i att skriva en memoar.

– Efter Stephanie Winson Wolkoffs förräderi, både i skrift och med hemliga inspelningar, så kan Melanias berättelse vara värd mycket pengar, säger uppgiftslämnaren till Page Six.

En bok av Melania Trump tros äntligen kunna ge klarhet i några av hennes mest minnesvärda tillfällen som första dam – som när hon hade en jacka med texten ”Jag bryr mig verkligen inte, gör du?” när hon och maken besökte ett center med invandrade barn, eller hur det var att bli sjuk med corona under tiden i Vita huset.

Läs mer:

Annons