Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melinda Jacobs tuffa förlossning: “Varken jag eller bebisen mådde bra”

02 feb, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Melinda Jacobs
Det gick inte helt enligt plan när Melinda Jacobs förlöste dottern Izadora.
Men nu mår familjen bra, trots att det är sjukstuga i hemmet.
Annons
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Det har gått närmare två veckor sedan Melinda Jacobs och Martin “E-type” Eriksson blev föräldrar till en liten dotter. Hon fick namnet Izadora Elisabeth Esmeralda.

Izadora är ett namn som Melinda velat döpa ett barn till under lång tid. Elisabeth kommer från Martins mamma som gick bort i cancer, och Esmeralda kommer från ”Lilla hjärtat”, som dog för tre år sedan.

Melinda om förlossningen: “Det var väldigt tufft”

I en intervju med Motherhood berättar den nyblivna sjubarnsmamman om förlossningen som inte gick helt enligt plan.

– Den började väldigt bra och lugnt, men på slutet gick det väldigt fort. Det blev ett snabbt avslut på grund av att varken jag eller bebisen mådde bra. Ja, det var väldigt tufft, säger hon till sajten.

Det är första gången som E-type blir pappa, och fästmön berättar att det varit känslosamt för honom. Och för henne med, så klart.

Annons

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år, är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

“Det blev en rivstart här hemma”

Den första tiden med bebisen har blivit lite stökigare än vad paret önskat. Melinda Jacobs berättar att det kommit in sjukdom i hemmet. Det har gjort att storasyskonen inte kunnat bekanta sig så väl med den nya systern än.

– Nästan alla i familjen har varit sjuka. De små barnen är riktigt krassliga med hög feber och förkylning. Så ja, det blev en rivstart här hemma så fort vi kom hem från BB. Men vi myser tillsammans och tar dagarna som de kommer, säger hon till Motherhood.

Strax efter födseln berättade också Martin Eriksson om hans första tid som pappa.

– Det känns fantastiskt. Mysigt, berättade han i Efter fem och fortsatte:

– Det var väldigt speciellt och det gick ganska fort. Man ser bebisansiktet. Sedan efter några timmar började jag känna igen farmor och farfar och min mamma. Sedan började jag känna igen mig själv och Melinda i henne.

Foto: TT

Annons