Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mia Parneviks känslosamma ord till barnen efter försäljningen av huset

13 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Mia Parnevik och döttrarna Peg och Penny Parnevik.
Mia och Jesper Parnevik har valt att sälja sitt gigantiska lyxhus i Florida, för att köpa sig ett mindre i samma område.
Nu när alla barnen har flyttat hemifrån är det mycket som har förändrats för Mia, som skriver om livsändringen – och riktar sig till sina barn.
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 27 år, och har barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix tillsammans. Under barnens uppväxt har hela familjen bott i ett stort lyxhus i Jupiter i amerikanska delstaten Florida, som de kallat för Casa Mia.

Men nyligen valde Mia och Jesper att sälja familjehemmet, eftersom alla fyra barnen numera har flyttat hemifrån. Det 1300 kvadratmeter stora huset med pool, spa-avdelning och bio kändes helt enkelt för stort för bara två personer.

Paret lyckades sälja huset för 67 miljoner kronor, vilket är mer än vad de köpte huset för i början av 2000-talet, men ganska mycket mindre än vad det var värderat till för några år sedan, då de hade kunnat få över 100 miljoner kronor för det.

Annons

Stora omställningen för Mia Parnevik

Exakt var de ska bo nu när lyxhuset är sålt är ännu oklart.

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet, berättade dottern Penny Parnevik nyligen i podcasten Pillowtalk, som hon har med sin storasyster Peg Parnevik.

Att som förälder gå från att ha fyra barn i huset, till att bara bo med sin partner för att barnen flyttat hemifrån, kan kännas tomt. På Instagram skriver Mia Parnevik om omställningen, och framförallt saknaden efter sina barn.

I samband med att hon lagade middag åt maken Jesper så skrev hon till barnen på Instagram, skriver Hänt.

”Jag saknar er Peg, Philippa, Penny och Phoenix. Mamma gör just nu växtbaserad bolognese. Jesper kommer att få äta gott”, skrev Mia Parnevik.

Annons