Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Mia Skäringer visar upp sin stora förändring på Instagram

07 sep, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT/instagram
Mia Skäringer om sin utseendeförändring
Efter en veckas förkylning ville komikern tillika skådespelaren Mia Skäringer testa på något nytt! Och efter ett par timmar i frisörstolen har hon en helt ny look. Vad tycker ni om det blonda resultatet?
Annons
Camilla Läckberg – om näthatet och systerskapetBrand logo
Camilla Läckberg – om näthatet och systerskapet

Mia Skäringer, 43, har i ett gediget cv i ryggen. Utöver dundersuccén med scen- och numera Netflix-föreställningen No More Fucks To Give har skådespelaren, komikern och författaren även synts i Solsidan, Mia och Klara och i tv-showen där hon själv var värd – Mia på Grötö. Mångsysslaren Mia står också som författare bakom succéböckerna Avig Maria och Dyngkåt och hur helig som helst.

Och för att dryga ut sitt cv ytterligare är det såklart att nästa steg är rätt in i musikbranschen, då hon just nu håller på med ett lite diffust musikprojekt.

– Jag har varit och galt och sjungit i studion. Jag håller på med ett litet projekt, ett litet musikprojekt, avslöjade hon nyligen i sin och kompanjonen tillika väninnan Anna Mannheimers podcast Skäringer och Mannheimer.

Mer än så avslöjar inte Mia i samtalet, det för att det i nuläget inte finns så mycket mer att säga, men hon kallar projektet för sin lilla musikbebis:

Annons

– Det finns inte så mycket att säga om det. Vi får se när det kommer ut. Det är som… jag är väl kanske i åttonde, sjunde månaden nu. Barnet är där det är. Det finns ett kön på barnet, barnet kan suga på tummen och kissa i fostervattnet, men det är ändå några månader kvar innan det ska komma ut. Man ska inte springa före.

Mia Skäringers utseendeförvandling

När man har många bollar i luften och är ute och flänger och ränner i snuviga tider är det lätt att bli förkyld, fråga Mia Skäringer. Hon åkte nyligen på en riktigt långdragen förkylning med en hel veckas feber. Och som för att unna sig något nytt under tiden hon fortfarande var lite krasslig passade hon på att gå till frissan.

Efter ett par timmar i frisörstolen blev brunetten till en lintott!

”Efter 38,5 feber i en vecka tog gulletussan över hela min personlighet. Hon kladdade och kvittrade i gluggarna mellan Ipren å alvedon. Ja, jag gav henne helt fria händer. Nu är jag ute på andra sidan frisk och blond.”, skriver hon på Instagram intill bilden på den numera blonderade komikern.

LÄS MER:

Annons