Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mia Skäringers dotter Heli har vuxit upp – här är hon idag

06 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Nu är Mias äldsta dotter Heli Skäringer 18 år! Så här ser hon ut idag.
Mia Skäringer gick och blev mamma när hon var 23 år gammal, och nu är äldsta dotter Heli Skäringer 18 år! Så här ser hon ut idag.
Annons
Hör Mannheimer och Skäringer om beslutet att lägga ner poddenBrand logo
Hör Mannheimer och Skäringer om beslutet att lägga ner podden

Mia Skäringer är en hyllad komiker, författare, skådis och tv-profil med många följare och fans ute i landet. Privatlivet håller hon lagom mycket under radarn men hon lever familjeliv tillsammans med maken Gabriel Lázár och hennes tre barn Alfred Skäringer, 21, Heli Skäringer, 18, och Leelo Skäringer, 8, i ett hus i Göteborg.

När Maria var 23 fick hon sitt första barn Alfred, och när hon var 26 föddes dottern Heli, som idag har gått och blitt hela 18 år gammal. Något som mamma Mia valde att uppmärksamma på sociala medier när det begav sig härom månaden.

Mia Skäringers hyllning till 18-åriga dottern Heli

”Du kom med ett inbyggt mat och sov schema och skrattade de timmarna du var vaken. Vi döpte dig efter solen. (Helios) Jag förstod inte att bebisar kunde vara så harmoniska och var tvungen att väcka dig för att se om du levde. Om du andades. Det gjorde du. Det gör du. Lever ditt liv”, hyllade hon dottern Heli på Instagram och fortsatte:

Annons

”Och nu vaktar jag dig fortfarande på nätterna, om än på ett annat sätt. Jag vet att jag är en ibland överbeskyddande morsa men jag kan inte bättre Heli. Älskar dig sanslöst mycket. Tack för att jag får ynnesten att vara din mamma. Grattis på 18 års dagen min skatt.”

Nu får vi höra minde om Mia Skäringers privatliv

För fyra år sedan blev Mia Skäringer och programledaren Anna Mannheimer introducerade för varandra genom en gemensamma vän. Och då båda brinner för feminism och jämställdhet, såddes ett frö att de skulle kunna driva dessa frågor i en gemensam form. Resultatet blev podcasten Skäringer & Mannheimer som sedan dess toppat lyssnarlistor och vunnit fina priser. Det var därför till lyssnarnas stora chock, sorg och förvåning när podd-duon härom veckan meddelade att de lägger ner podcasten.

– Jag tror att vi kan gå härifrån med någon form av heder efter de fyra åren, säger Anna Mannheimer i den 187:e avsnittet som släppes på måndagen.

Så här ser Heli Skäringer ut idag!

Skådespelerskan var 26 år är hon fick dottern Heli Skäringer. Idag har hon växt upp och hunnit bli hela 18 år gammal.
Gullungen Heli Skäringer kliver nu på sitt näst sista år som tonåring!

Foto: TT/Instagram

Annons