Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg köper hus ihop

10 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT.
Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström verkar kärare än någonsin, och har beslutat sig för att ta nästa steg i sin relation.
De båda har sålt eller håller på att sälja sina gamla hus, och har nu köpt ett nytt hus tillsammans – i Göteborg.
– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg, säger Mikael Sandström, som nu får flytta 35 mil.
Annons
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bildernaBrand logo
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna

Det har gått snabbt för Lotta Engberg och Mikael Sandström. Ett år efter att de först kom i kontakt med varandra, och mindre än ett år efter att de blev ihop, ska nu TV4-paret bli sambos.

Det avslöjar Mikael Sandström i en intervju med Expressen.

Paret har tröttnat på att ha långdistansförhållande, och därför beslutat sig för att flytta ihop i Göteborg. Det innebär att Mikael Sandström får dra flyttlasset rakt över landet, och lämna både sitt gamla jobb och sin gamla kommun för att bo med sin nya kärlek 35 mil bort.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, säger Mikael Sandström till Expressen.

Soldoktorn och Lotta Engberg börjar sitt nya liv ihop

Lotta Engberg och Mikael Sandström är med i säsongspremiären av Tillsammans med Strömstedts där Jenny och Niklas Strömstedt hälsar på hos olika kändispar, och ger en inblick i deras relationer.

Annons

Mikael Sandström berättar att han och Lotta Engberg pratar om hur de gått in i ett nytt kapitel av sitt liv, när de gästar TV4-programmet.

– Vi pratade om existentiella saker liksom, det som är viktigt och som har förändrats över livet... hur man prioriterar nu och hur man prioriterade förr. Vi är ju inga ungdomar, även om man inte känner sig så lastgammal så är det man det. Vi har fått ett nytt vitt blad att skriva på, på något sätt. Även om man har med sig lite i ryggsäcken så är det en ny... vår tid är nu, säger Mikael Sandström till Expressen.

Läs mer:

Annons