Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Minns du skådisarna i Desperate Housewives? Så ser de ut i dag

11 aug, 2020 
AvEmma Castman
Minns du skådisarna i Desperate Housewives? Så ser de ut i dag
I början av 2000-talet följde miljontals människor Susan, Lynette, Bree och Gabrielles innehållsrika liv i det till synes lugna villakvarteret Wisteria Lane. Men vad gör Desperate Housewives-skådisarna egentligen i dag? Vi har svaret!
Annons

När Desperate Housewives hade premiär 2004 blev succén snabbt ett faktum. I åtta säsonger fick vi med spänning följa de fyra väninnorna Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van de Kamp och Gabrielle Solis i den fiktiva staden Fairview. Hemligheterna avlöste varandra, samtidigt som kärlek blandades med intriger och humor varvades med allvar.

Så, vad gör de forna hemmafruarna i dag? Och hur ser de egentligen ut? Kolla nedan:

Teri Hatcher – Susan Mayer

Teri Hatcher – Susan Mayer
Teri Hatcher fyller 56 år i december.

Teri Hatcher gjorde skådespelardebut i rollen som Penny Parker i MacGyver. Det stora genombrottet fick hon sedan i serierna Lois & Clark och Desperate Housewives.

Annons

På senare tid har Teri Hatcher bland annat synts i The Odd Couple och Supergirl. Ett av hennes senaste projekt var som skådis filmen Madness in the Method.

Felicity Huffman – Lynette Scavo

Felicity Huffman – Lynette Scavo
I år fyller Felicity Huffman 58 år.

Även om Felicity Huffmans skådespelarkarriär började långt mycket tidigare fick hon sitt stora genombrott i rollen som Lynette Scavo i Desperate Housewives.

Därefter har hon synts i serier som American Crime och When They See Us. Förra året spelade hon i komedifilmen Otherhood och dramafilmen Tammy’s Always Dying.

Annons

Marcia Cross – Bree Van de Kamp

Marcia Cross – Bree Van de Kamp
Marcia Cross är 58 år gammal.

Många känner igen Marcia Cross som den elaka Kimberly i tv-serien Melrose Place. Där fick hon nämligen sitt stora genombrott.

Förutom Desperate Housewives har Marcia Cross även spelat i serier som Quantico och Youth & Consequences. I år är hon aktuell i det romantiska dramat The Secret of Karma.

Eva Longoria – Gabrielle Solis

Eva Longoria – Gabrielle Solis
Tidigare i år fyllde Eva Longoria 45 år.

År 2000 gjorde Eva Longoria tv-debut i succéserien Beverly Hills. Fyra år senare intog hon rollen som Gabrielle Solis i Desperate Housewives ­– och det var då det stora genombrottet kom.

Efter Desperate Housewives har Eva Longoria bland annat synts i filmer som Any Day och Dog Days. Förutom att skådespela arbetar Eva Longoria även som regissör, producent och designer.

Foto: TT, Touchstone Television

LÄS MER:

Annons