kollage med molly sanden och danny saucedo
Slå på ljud

Två år har gått sedan artistparet Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 34, bröt sin förlovning och gick skilda vägar efter 6 år tillsammans. Mycket har hunnit hända sedan dess och idag är de båda i nya relationer.

I en intervju med Expressen 2019 förklarade Danny att han och Molly alltid kommer älska varandra och förbli vänner. Detta tycks även Molly vara enig i när hon nu väljer att kommentera exet och hans nya flickvän i en bild på Instagram story.

Besvarar känsliga frågan

Det är eftersom Molly ”har tråkigt” som hon på tisdagen uppmanar sina följare att ”ställ en fråga”. En av de funderingar som trillar in och blir besvarad kommer från ett fan som skriver ”Är du och Danny vänner? Har sett att du gillar och kommenterar hans tjejs bilder”.

Mollys svar är oväntat kärleksfullt!

Hyllat Dannys nya tjej tidigare

För visst har fanet rätt i sin undran. Molly följer nämligen Danny Saucedos nya flickvän, 24-åriga modellen Anna Eriksson, på Instagram. Så sent som i oktober gav Molly en komplimang till modellen i hennes kommentarsfält. Då skrev hon: ”Wow så fin”. Hennes kommentar besvarades av Anna med ett rött hjärta.

”Världens finaste”

Och svaret på denna senaste fråga är minst lika fint. På en något kryptisk bild som föreställer två personer som står på händer på en strand i solnedgången (oklart om det är Molly och Danny, Molly och hennes nya kärlek musikern David Larson, eller rent av exet Danny med sin nya tjej Anna), skriver Molly:

”Anna är världens finaste och jag kommer alltid älska Danny och vilja vara hans vän”.

Nawww!

LÄS MER:

Meghan Markle – och 40 andra kändisar som fyller jämnt 2021

Björn Kjellman spås ta över som Ica-Stig efter Loa Falkman

Första bilderna på nya ”Ica-Stig” – hen tar över i butiken