Angelina Jolie och Brad Pitts kärlekssaga startade när de spelade mot varandra i Mr and Mrs Smith år 2005. När de träffades hade Angelina adoptivsonen Maddox, och levde som ensamstående förälder. Hon adopterade även dottern Zahara som ensamstående, strax efter att hon och Brad gått ut med sin relation.

Ett år senare skrev Brad på adoptionspapperen för både Maddox och Zahara, och några månader därpå föddes Brad och Angelinas första gemensamma, biologiska barn – Shiloh. Därefter adopterade de Pax och fick även tvillingarna Vivienne och Knox ihop, och levde som en storfamilj fram till separationen 2016.

Filmen som allt startade med fick blandade recensioner och parets kärlek överglänste det mesta som fanns att säga om den. Men lik väl kommer nu en reboot, rapporterar BBC News.

Filmen blir tv-serie

I originalfilmen som är en actionkomedi spelar Angelina Jolie och Brad Pitt två gifta lönnmördare som anlitas till att döda varandra. Nu ska handlingen omvandlas till en serie för Amazon Prime. I de splitter nya rollerna syns Phoebe Waller-Bridge och Donald ”Childish Gambino” Glover . De två är dessutom medproducenter.

Phoebe Waller-Bridge och Donald ”Childish Gambino” Glover

Phoebe Waller-Bridge och Donald ”Childish Gambino” Glover spelar i rebooten av Mr and Mrs Smith.

– Snacka om drömteam! Donald och Phoebe är två av de mest talangfulla kreatörerna och skådespelarna i världen, säger chefen för Amazon Studios, Jennifer Salke, till BBC News.

– Det är verkligen en dröm för oss, precis som det kommer bli för den globala publiken, att ha dessa två naturkrafter samarbeta som ett kraftfullt kreativt team.

Premiär nästa år

Phoebe Waller-Bridge är en brittisk skådespelare och tv-skapare som bland annat står bakom Netflix-serierna Crashing och Fleabag, i vilka hon också har roller. Hon har utvecklat serien Killing Eve och är manusförfattare till Bond-filmen No Time To Die.

Donald Glover har setts i filmer som Spider-Man: Home Coming, The Martian samt är rösten till Simba i nyversionen av Disneys Lejonkungen från 2019. Donald har också en framgångsrik artistkarriär under namnet Childish Gambino.

Serien om Mr and Mrs Smith är planerad att ha premiär på Amazon Prime under 2022.

Foto: TT

Källa: BBC News

LÄS MER:

10 romantiska filmer med svarta kärlekspar att se redan ikväll

Grease Lightning! Se John Travolta dansa loss med dottern Ella

Leonardo DiCaprio inredde allt i sitt hem med Titanic – kollegan avslöjar

Utvald läsning

Femina