Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nanne Grönvalls relation med maken Peter efter 30 år ihop

10 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Nanne Grönvalls relation med maken Peter efter 30 år ihop
”Allt vi har gått igenom tillsammans har stärkt oss längs vägen”, säger Nanne Grönvall när hon hyllar maken Peter Grönvall som hon levt tillsammans med i över 30 år.
Annons
TV: 7 kändispar du glömt har barn tillsammansBrand logo
TV: 7 kändispar du glömt har barn tillsammans

I våras firade artisten tillika låtskrivaren Nanne Grönvall, 59, och maken Peter Grönvall, 58, 27 år som äkta makar. Abba-Bennys son Peter Grönvall och Nanne Grönvall har varit ett par längre än vad de varit gifta och firar att de varit ett par i 34 år.

”34 år tillsammans - det är över halva våra liv. Genom med och motgång har vi tagit oss igenom mycket tillsammans och kärleken är nog starkare än någonsin – även om man inte har sex lika ofta nu som då, så är det ändå bra när det väl blir till”, hyllade Nanne Grönvall på sina sociala medier på bröllopsdagen.

Annons
nanne och peter grönvall i mitten på 90talet.
Maken Peter Grönvall är musikproducent, kompositör och musiker. Här poserar de 1996.

Så började Nanne och Peters relation

1985 hade Peter, Nanne och Angélique Widengren bildat gruppen Sound of Music, och vid tidpunkten var det Peter och Angélique som hade ett förhållande. Nanne levde då samboliv med en annan man, och var samtidigt gravid med sitt första barn, sonen Robin. Men efter att ha arbetat ihop i sju år, slog plötsligt blixten ned, enligt Peter som tidigare berättat om den plötsliga förälskelsen i Nanne.

– Först tänkte jag att det måste vara något fel på mig, så jag ringde min syrra och sade ”du måste hjälpa mig, för jag tror jag har blivit psykiskt sjuk”. Men hon bara skrattade och förklarade att jag hade blivit kär, förklarade Peter för magasinet Tara enligt Expressen 2011.

Annons
1996 vann gruppen One more time Melodifestivalen med populära låten Den vilda.

Nanne och makens familjeliv

Tillsammans med maken Peter Grönvall har Nanne Grönvall de två vuxna sönerna Charlie och Felix Grönvall som går i sina föräldrars musikaliska fotspår. Nanne har även sonen Robin Grönvall från en tidigare relation. Utöver detta så har Nanne och Peter Grönvall försetts med en drös med barnbarn.

Nannes starka kärlek för maken idag

I slutet av augusti gick Nanne Grönvalls make Peter och fyllde 58, och självklart passade hon på att fira och hylla honom. I en fin text berättar hon hur ovärderlig hennes älskade man Peter Grönvall är för henne.

Annons

”Min bästa vän och stora kärlek Peter Grönvall. Så tacksam för att du finns i mitt liv och allt vi har gått igenom tillsammans som stärkt oss längs vägen. Du är omtänksam, rolig, klok och en kärleksfull partner, och medmänniska och våra barns världsbästa pappa. Tänk att vi har fått dela så mycket, i jobb i över 40 år tillsammans och 34 år ihop. Så mycket minnen och så många saker vi ser fram emot att ta oss an tillsammans i framtiden. Hipp, hipp hurra!. Kärlek i massor från mig och alla vi Grönvallare! Vi älskar dig!”, hurrade hon på sina sociala medier.

peter och nanne pussas på mello 2020, inför hennes Carpool karaoke-bidrag.
Den 28 maj firade artisten tillika låtskrivaren Nanne Grönvall och maken Peter Grönvall sin 27:e bröllopsdag! ”Så tacksam att ha denna man i mitt liv”, skrev Nanne Grönvall på sina sociala medier i samma veva som firandet.
Annons
Se också: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Se också: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
Annons