Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Naomi Campbell berättar detaljer om när dottern föddes

26 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Naomi Campbell berättar detaljer om när dottern föddes
Naomi Campbell blev mamma för första gången för bara några dagar sedan, vid 50-års ålder. Innan hon själv berättade att dottern kommit till världen var det inte känt att hon skulle bli mamma. Nu berättar hon en detalj om när dottern föddes.
Annons
Naomi Campbell har blivit mamma – som 50-åringBrand logo
Naomi Campbell  har blivit mamma – som 50-åring

Tidigare i maj fick vi veta att supermodellen Naomi Campbell, 51, blivit mamma åt en dotter. Det var på Instagram som hon delade med sig av den glada nyheten.

”En vacker liten välsignelse har valt mig som hennes mamma. Jag är så stolt över att få ha den här själen i mitt liv, inga ord kan beskriva det band vi kommer att dela livet ut, min ängel. Det finns ingen större kärlek”, skrev Naomi Campbell när hon också delade en bild av ett par små små bebisfötter i sin hand.

Men att Naomi skulle bli mamma var inget som var känt sedan tidigare, och kom mer eller mindre som en överraskning alla.

Det lyssnade hon på samtidigt som dottern föddes

Nu berättar Naomi Campbell detaljer om vad hon gjorde när hon blev mamma åt sin dotter. Ja, hon lyssnade på Bob Marley under den speciella stunden då hennes dotter föddes.

Annons

– Musik är som.. I mina mest speciella stunder, jag blev ju precis mamma, då spelades Bob Marley. Det är mina rötter, ni vet? Det är mina rötter, säger hon i sin egna Youtube-serie No Filter.

Naomi blev ett år äldre den 22 maj, bara dagar efter dotterns ankomst. Och på Youtube tackar hon för alla gratulationer kring både hennes egen födelsedag, och också kring att hon numera är mamma.

”Hej mina älsklingar, tack så mycket för alla gratulationer på min födelsedag, och för mitt nya kapitel som mamma, jag känner mig hedrad och tacksam”.

Velat bli mamma i många år

Enligt flera källor till Daily Mail ska dottern ha fötts via en surrogatmamma, men det är ingenting som Naomi Campbell själv bekräftat.

– Den som är förvånad över att Naomi har skaffat barn på egen hand, på sitt eget sätt, och med sin egna tidsplan känner inte till Naomi Campbell. Har hon inte omdefinierat allt hon någonsin rört vid?, säger en av källorna.

De konstaterar också att Naomi längtat efter att bli mamma i många år, något som hon själv pratat om i intervjuer tidigare.

– Jag tänker på att skaffa barn hela tiden. Men nu med tanke på forskningen så tror jag att jag kan bli det när jag vill, sa Naomi i en intervju med Evening Standard magazine i maj 2017.

Annons