Historien om Nicole Falcianis stökiga kärleksvår 2020 har upprepats många gånger. Hur hon efter fem år med artisten Eric Saade, 30, dumpades strax innan bröllopet. Hon har själv beskrivit dödsångesten som följde på uppbrottet och chocktillståndet hon hamnade i.

Men redan samma sommar väcktes hoppet om kärlek på nytt när Nicole började dejta Adem. Nu berättar hon hur de träffades och om kyssen som låg i luften under första dejten.

Blev golvad av Adem

Nicole har tidigare beskrivit att det finaste som hände under 2020 var hur hon föll för Adem, eller ”blev riktigt golvad” som hon själv förklarat det. I helgen som gick firade de sex månader som par genom att åka i väg på en mysig och romantisk spaweekend i Boden.

”Allt i livet som kan firas ska firas enligt min mening! Jag kan knappt greppa att redan sex månader gått. Tiden har flugit förbi”, skriver Nicole på sin blogg.

Hon fortsätter:

”Det känns som igår när vi satt i Vitabergsparken med varsin läsk i värmen och bara pratade. Pratade om allt, i flera timmar. Kyssen låg där i luften men ingen av oss vågade ta steget. Det var så pirrigt, läskigt”.

Träffades i en app

Nicole beskriver sin tacksamhet över att nu få vakna med Adem vid sin sida varje morgon, stryka sina fingrar på hans varma hud och pussa honom i nacken när han fortfarande halvsover.

”Han kom in i mitt liv när jag minst anade det och han vände upp och ned på hela min värld. Mitt känsloregister är fortfarande i någon form av black-out”, skriver hon.

”Jag är så innerligt tacksam över att våra vägar korsades på grund av en dejtingapp som mina vänner hade tvingat mig ladda ner en stökig utekväll.”

Gått vidare från Eric Saade

Nicole har tidigare förklarat att hon inte orkar bry sig om dem som tycker att allting med nya kärleken Adem har gått för fort.

”Jag är tvungen att bli hel”, har hon sagt i en video på sin Youtubekanal.

Också exet Eric Saade har gått vidare sedan uppbrottet tillsammans med sin nya kärlek influencern Hanna Schönberg, 22.

Foto: TT

LÄS MER:

Bianca Ingrosso berättar om pausen – därför har hon distanserat sig

Louises make var sugar daddy åt yngre kvinnor – efter 20 år som gifta

Sexinspiratören: Så sextar du säkrast

Utvald läsning

Femina