Nicole Falcianis insikt efter inställda bröllopet med Eric Saade
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

På nyårsafton 2018 gick Eric Saade ner på knä och friade, och Nicole Falciani svarade lyckligt ja på den stora frågan. Planen var att Nicole och Eric skulle gift sig i maj tidigare i år, men på grund av covid-19 sköts bröllopet fram ett par månader. När maj väl kom berättade Nicole att hon och Eric gått skilda vägar – något som helt och hållet var Erics beslut.

I intervjuer efter uppbrottet har framför allt Nicole berättat om sin syn på att Eric valde att lämna relationen så tätt inpå deras planerade bröllop.

– Man väntar inte så länge med att göra slut, när man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, sa Nicole Falciani när hon gästade Bathina Philipsons podcast i början av sommaren.

”Det bästa som kunde hända mig”

I helgen som var skulle Eric och Nicole ha gift sig, bröllopet som först var planerat i maj sköts fram till september. Nicole har varit öppen om sorgen över uppbrottet, och över allt det som inte blev med Eric Saade. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon nu att hon kommit till en helt ny insikt kring det inställda bröllopet.

”Min helg har varit lite upp och ner känslomässigt på grund av att det egentligen skulle varit min och Erics bröllopshelg. Det är en så märklig känsla. Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig”, skriver Nicole Falciani, hon fortsätter:

”Allting händer ju av en anledning. Och det var helt enkelt inte menat att det skulle vara vi, även om det såklart gör ont. För jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid. Att det var han och jag mot världen. Det jobbigaste den här helgen har varit tanken av allting. Tänk om. Tänk om vi hade gift oss. Tänk om vi hade fått den helgen.”

Nicole Falcianis nya kille

Nicole Falciani har idag blivit kär på nytt. För bara dagar sedan visade hon upp sin nya kille för första gången, och bekräftade just det, att han var hennes nya kille.

– Jag är här i Albanien med…. min kille, och han är halvalban. Så vi är här för att hälsa på hans familj, förklarar Nicole Falicnai i en video på Youtube.

LÄS MER:

Bianca Ingrossos kritik mot andra influencers: ”Förbannad”

16 kändisar som har varit bästa vänner sedan de var barn

Lindsay Lohan stäms på flera miljoner – här är anledningen

Mest läst