Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Nicole Kidmans 15-åriga dotter gör plötsligt entré – och alla ser samma sak

28 jun, 2024 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Sådan mor sådan dotter... Nicole Kidman och dottern Sunday Rose är onekligen lika som bär!
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Nicole Kidman är inte bara skådespelerska. Hon är också mamma till fyra barn: Connor och Isabella, (ofta kallad bara Bella), som hon har tillsammans med exmaken Tom Cruise, samt Sunday och Faith, som hon har ihop med nuvarande äkta mannen, Keith Urban. Sunday, som går under det fullständiga namnet Sunday Rose, har nu hunnit fylla 15 år. Hennes yngre syster Faith Margaret är fyllda 13.

Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock

Under barnens uppväxt har Nicole Kidman varit noga med att hålla sina små undan rampljuset. Hon har varit förtegen då hon talat om barnen, och hon har sällan visat upp dem på bild. Men, de senaste månaderna har något förändrats. Nicole har börjat visa upp sina två yngsta döttrar allt mer.

Annons

Så ser Nicole Kidmans dotter ut

Nu senast gjorde mor och dotter, Nicole och Sunday Rose, entré på Balenciagas visning i Paris. Och ja, entrén blev minst sagt uppmärksammad. Främst eftersom alla som såg familjeduon såg exakt samma sak. Vad? Mamma och dotter var lika som bär. Det askblonda långa håret, den slanka figuren, den porslinsvita hyn... Och så, förstås, solglasögonen och de svarta klänningarna.

Faktum är att det inte bara var Nicole som tog sin dotter till visningen i Paris. Också skådespelarkollegan Naomi Watts dök upp med sin dotter, 15-åriga Kai Schreiber. Även Maya Rudolph fanns på plats med 18 år gamla Pearl Anderson.

Nyligen medverkade Nicole Kidman i amerikanska ELLE där hon berättade om livet i Tennessee, där familjen bor.

Nicole Kidman tillsammans med dottern Sunday Rose på Balenciagas visning i Paris.

– Jag gillar att vara en del av något som inte handlar om mitt arbete, inte om vem jag är, inget av det. Bara en medborgare som är i världen. Och mina barn älskar det också!, slog hon fast.

Annons

I intervjun berättade hon också om livet med döttrarna. Att hon gillar att vara nära dem, bjuda över deras kompisar och anordna fester.

– Jag älskar tonårsflickor. Jag tycker att de är utsökta. Jag förundras över den åldersgruppen och vad de gör, hur de lever, men också deras förmåga att hantera saker

Nicole Kidman med maken och sina två yngsta döttrar.

Hon delade också med sig av det faktum att det var Sunday som var ansvarig för att initiera den tredje säsongen av Big Little Lies, en av de serier som Nicole medverkat i under åren.

– Hon (Sunday reds. anm.) såg de första två säsongerna och sa sedan ”okej, det är inte ens en fråga. Det måste bli en tredje säsong”.

Annons