Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Nicole Kidman strålar i utskällda klädesplagget

24 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, Instagram.
Nicole Kidman
Nicole Kidman är inte bara en av Hollywoods mest hyllade skådespelare – hon är också väldigt omtyckt för sin klädstil.
Nu visar hon upp sig i en jeansmodell som minst sagt varit kritiserad de senaste åren.
”Härlig kväll med min tjejkompis”, skriver hon till bilden på Instagram.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Nicole KidmanBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Nicole Kidman

I över 30 år har Nicole Kidman cementerat sin plats i Hollywoods absoluta toppskikt – filmer som Eyes wide shut och Moulin Rouge är moderna klassiker, och filmen Timmarna gav hennes en Oscar. De senaste åren har hon synts i flera uppmärksammade miniserier som The Undoing och Big little lies, där hon i den sistnämnda spelade Alexander Skarsgårds fru.

Men förutom att vara en av branschens mest välrenommerade skådespelare så är Nicole Kidman också känd för sitt modeintresse, och blir ofta framröstad till en av galornas bäst klädda besökare.

Annons

Nicole Kidmans oväntade jeansval

Nu har Nicole Kidman lagt ut en bild tillsammans med vännen och kollegan Reese Witherspoon, när de är på en fotbollsmatch och ser Miami möta Nashville. Dagen till ära valde Nicole Kidman ett enkelt svart linne med hög hals, och en minst sagt kritiserad jeansmodell – tajta stuprörsjeans. De ljusa jeansen kompletterar hon också med ett svart bälte.

De senaste säsongerna har stuprörsjeansen varit helt ute, och i stället ersatts av lösare jeans av olika slag – allt från raka modeller till riktiga baggyjeans. Men Nicole Kidman verkar inte vilja lämna sina tajta och smala jeans helt, utan plockar uppenbarligen fram dem när det vankas fotbollsmatch med vännen.

Annons

”Härlig kväll med min tjejkompis”, skrev hon till bilden med henne och Reese Witherspoon.

Annons