Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Niklas Strömstedts nya bild på dottern Maja – alla ser samma sak

24 jan, 2023 
AvJosefin Westin
FotografTT
Niklas och Maja Strömstedt
Artisten Niklas Strömstedt delar sällan med sig av privata bilder på sin barn. När han nyligen la upp en bild på dottern Maja – blev alla chockade.
”Inte så svårt att missa.”
Annons
5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår

Niklas Strömstedt avslutade förra året med att ge de sista konserterna tillsammans med bandet GES, Glenmark, Eriksson, Strömstedt. Han uppges nu satsa på sitt skrivande som författare efter bokdebuten ”Vid regnbågens slut finns en katt”.

Men de senaste dagarna har han fått mest uppmärksamhet för sitt inlägg på Instagram där hon delar en bild på sin dotter Maja.

Ovanligt med bild på barnen

Artisten Niklas Strömstedt har ett en brokig blandning på sitt Instagramkonto där han delar med sig av sitt liv med frun Jenny Strömstedt, sina spelningar, artistkollegor och AIK-fotboll. Det går lång tid mellan gångerna men någon gång per år publicerar han även någon bild på sina barn; sönerna Simon och Adam Strömstedt, som han har tillsammans med designern Efva Attling, och Niklas Strömstedts barn tillsammans med Agneta Sjödin – Maja Strömstedt.

Nyligen publicerade Niklas Strömstedt en bild där han var tillsammans med Maja och den älskades av följarna.

Annons

Maja + fika = högvinst!”, skrev Niklas.

Han översköljdes senare av kärlek i kommentarerna.

Maja chockade följarna

Inlägget överöstes av kommentarer och alla reagerade på samma sak.

”Inte så svårt att missa”, kommenterade en man bilden och vilket följde av många fler kommentarer som var lite mer specifika.

Ni är bara så fina. Hon är pappa upp i dagen.”

Niklas Strömstedts följare tyckte att hans dotter var slående lik honom.

”Så lika ni är.”

Även om en och annan ändå tyckte att mamma Agneta Sjödin lyste igenom. Agneta Sjödin kommenterade även hon bilden.

Vad fina ni är!”

Går i sin pappas fotspår

Maja Strömstedt är inte bara lik sin pappa till utseende. Hon har även valt att gå i hans fotspår och är sedan många år artist under artistnamnet Maja Kristina. Hon släppte ny musik så sent som i somras med låten ”Neighborhood”

– Jag skrev min första låt när jag var sju år. Jag hade väl ingen karriärplan då, men jag har alltid älskat musik och drömmen har alltid varit att hålla på med musik. Men det är klart att jag blir ihopkopplad med pappa och det är en utmaning på många sätt. Folk kommer med åsikter, men det har aldrig varit något som har gjort att jag inte har velat ägna mig åt musik, säger hon i en intervju med Aftonbladet från i somras.

Maja Strömstedt
6 saker du kanske inte visste om Maja StrömstedtBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Maja Strömstedt
Annons