Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pamela Andersons barn har vuxit upp – så ser de ut

31 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Pamela Anderson och Tommy Lee hade en minst sagt uppmärksammad och stormande relation, och fick två barn ihop.
Sönerna Brandon Thomas Lee och Dylan Jagger Lee är idag 25 och 24 år, och har gått i föräldrarnas fotspår.
Så här ser de ut idag!
Annons

Pamela Anderson och Tommy Lee började sin relation lika stormande som den slutade. Efter att ha träffats på nyårsafton 1994 gifte de sig bara fyra dagar senare. Under sina tre år som gifta hann paret få två barn tillsammans, sönerna Brandon Thomas Lee och Dylan Jagger Lee, som föddes åren efter varandra.

TV: Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
TV: Pamela Andersons stilresa genom åren

Pamelas och Tommys turbulenta relation, som också kantades av en läckt sexfilm och missbruk, gestaltas nu av Lily James och Sebastian Stan i en ny serie på Disney+, som har premiär 2 februari.

Annons

Idag har parets söner vuxit upp, och är 25 respektive 24 år gamla. Brandon och Dylan har minst sagt vuxit upp i rampljuset, även om Pamela gjort sitt bästa för att skydda dem från kändisskapet.

Inte tagit pengar från Pamela Anderson

2019 var Brandon Thomas Lee med i nyinspelningen av realityserien The Hills, och berättade för Interview om sin uppväxt.

– Jag vill visa folk hur jag egentligen är. Det finns massor av missuppfattningar kring hur vi uppfostrades – att vi var bortskämda, eller att vi fick allting. Men våra vänner kan intyga detta; Dylan och jag har inte tagit en dollar av våra föräldrar sedan vi gick i gymnasiet, berättade han.

Dylan Jagger Lee har gått i sin pappas fotspår och blivit musiker. Medan Tommy Lee är trummis i Mötley Crüe har Dylan satsat på dansmusik, och har varit med i flera olika konstellationer.

Även om sönerna inte vill leva på Pamela Andersons och Tommy Lees kändisskap så syns de ibland ute med de i det offentliga, och det går inte att ta miste om vilka som är deras föräldrar.

Annons

Så ser Pamelas och Tommys söner ut:

Brandon Thomas Lee med mamma Pamela Anderson.
Dylan Jagger Lee med pappa Tommy Lee.
Annons
Dylan och Brandon tillsammans 2019.
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Pamela AndersonBrand logo
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Pamela Anderson
Annons
Annons