Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paris Hilton berättar om namnbytet – därför tar hon fästmannens namn

03 mar, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
FotografTT
Paris Hiltons plötsliga namnbyte – därför tar hon fästmannens namn
Efter 15 års vänskap började kärleken plötsligt spira mellan Paris Hilton och Carter Reum, och bara härom veckan gick han ner på knä och friade. Paris svarade ja och berättar nu att hon planerar att byta efternamn.
Annons
Fem saker du inte visste om Paris HiltonBrand logo
Fem saker du inte visste om Paris Hilton

Samtidigt som Paris Hilton firade sin 40-årsdag den 17 februari, gick Carter Reum ner på knä och friade till hotellarvtagerskan som lyckligt tackade ja.

”Lagom till min födelsedag arrangerade han en alldeles speciell resa till ett tropiskt paradis. När vi gick tillsammans på stranden, ledde Carter mig fram till ett ställe som var pyntat med blommor, och gick ner på knä. Jag sade ja, ja till för alltid. Det finns ingen som jag hellre skulle tillbringa för alltid med”, meddelade Paris Hilton på sina sociala medier.

Dock trodde Paris Hilton att Carter Reum skulle fria redan i november, när de semestrade tillsammans på Bora Bora.

– Under hela middagen trodde jag att det skulle hända. Typ kommer ringen dyka upp i en tårtbit, eller i ett litet snäckskal. Eller kommer en sjöjungfru komma förbi-simmandes med den? Men så hände det aldrig, säger Paris Hilton i sin podcast samtidigt som hon förklarar att hon konfronterade Carter Reum med detta.

Annons

– Men då svarade han att frieriet skulle ske under mycket mer romantiska omständigheter. Och att jag bara fick lov att hålla ut.

Paris Hilton tar fästmannens efternamn

Och så friade Carter Reum tillslut, och Paris Hilton låter oss veta att det var den vackraste av ringar hon någonsin sett. Så nu vankas både bröllop och barn för Paris Hilton inom snar framtid. Vad gäller fästmannens efternamn, så har hon beslutat sig för att ta det.

– Jag kommer att ta det, men jag känner att det behövs ett litet bindestreck typ som Paris Hilton-Reum.

– För mitt namn är ju mitt namn, och jag gillar det, säger Paris Hilton i sin podcast This is Paris samtidigt som hon skojar om att hon nu måste byta namn på podden.

Paris Hiltons barnlängtan

I januari avslöjade även Paris Hilton att hon och Carter Reum försöker skaffa barn via IVF. Inte för att hon tror att hon har problem att bli gravid, utan för att hon specifikt vill ha tvillingar.

– Jag kan knappt bärga mig tills det att jag skaffar en familj med honom. Det är något som jag har sett fram emot så länge. Vi har pratat om det ända sedan vi blev tillsammans. Bara vara en familj, och det kommer vara så härligt! Och vad söta barnen skulle bli. Men först ska vi gifta oss, och sedan ska vi skaffa barn.

Annons