Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så är Paris Hilton och Nicole Richies relation i dag

28 okt, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografTT
I början av 2000-talet var de super-bästisar, men efter ett något oklart bråk blev de istället fiender ett tag. Hur ser den ikoniska duons relation ut i dag, flera år senare?
Annons
Fem saker du inte visste om Paris HiltonBrand logo
Fem saker du inte visste om Paris Hilton

Paris Hilton och Nicole Richie var världens mest omtalade bästisar i början av 2000-talet. Vi såg duon ständigt vid varandras sida, och från 2003 kunde vi följa dem i deras egna reality-serie The simple life. I serien skulle de testa på ett liv på landet, långt bort från lyxen och flärden de var vana vid i livet i Beverly Hills.

Kanske trodde vi först att den ikoniska duon skulle hålla ihop livet ut, tills det började spekuleras i att de två vännerna bråkat och slutat umgås.

Nicole Richie och Paris Hiltons bråk

Bråket mellan Paris Hilton och Nicole Richie ska ha tagit fart mitt i deras tv-karriär, något som gjorde att Rod Stewarts dotter Kimberly Stewart ersatte Nicole och hoppade in som Paris nya bästis i säsong 4 av The simple life. Kort därefter fastslog Paris att hon och Nicole inte längre är vänner.

– Det är ingen hemlighet att jag och Nicole inte är vänner längre. Nicole vet vad hon gjort och det här är det enda jag någonsin kommer säga om det här, sa Paris då.

Annons

Några månader senare kommenterade även Nicole saken genom att klargöra att det var slutsnackat med den före detta bästa vännen.

– Bråket blev en så mycket större sak än vad det egentligen är, sa hon då i The today show.

”Ingen kan få mig att skratta så som du gör”

Men alla relationer har sina upp- och nedgångar och så var även fallet för Paris Hilton och Nicole Richie. Två år efter deras stora bråk så sammanstrålade de igen och gjorde en femte säsong tillsammans av The simple life.

– Jag vet inte ens varför vi bråkar, jag tror bara att det är överdrivna rubriker, sa Paris efter återföreningen.

– Jag vill bara att du ska veta att hälften av allt som tidningarna skrivit att jag har sagt är inte sant, fyllde Nicole i.

Efter det har vännerna hållit en god ton och de pratar bara gott om varandra när de får frågan om hur deras relation ser ut. Och så sent som för två år sedan la Paris upp en bild på de två med en kärleksfull text.

”Älskar dig. Ingen kan få mig att skratta så som du gör”, skrev Paris Hilton på Instagram.

Vännerna är alltså fortfarande nära vänner, men kanske inte riktigt så nära som de var i början av 2000-talet. De här vännerna kommer alltid vara där för varandra, oavsett vad.

LÄS MER:

Annons