Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paris Jacksons hyllning till pappa Michael – se hennes tatueringar här

09 maj, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Paris Jacksons tatuering till pappa Michael
Nu berättar kändisdottern Paris Jackson att flera av hennes tatueringar är dedikerade till framlidne pappa Michael. Se hennes bläck här!
Annons
TV: 5 saker om Paris Jackson som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Paris Jackson som du kanske inte visste

Det har gått 13 år sedan världsstjärnan Michael Jackson gick ur tiden. Efter sig lämnade han inte bara hundratusentals sörjande fans utan även sina familjemedlemmar, där ibland dotter Paris Jackson, 24.

Paris Jacksons hyllning till pappa Michael

Dottern Paris Jackson är likt sin far musiker. Hon är även både modell och skådis. Nu berättar Paris i en intervju med Page Six hur hon med sina tatueringar och piercingar valt att hylla sin far och uppmärksamma hans fascination för siffran sju, vilket ska ha varit hans turnummer. Dottern har valt att ha just sju hål i öronen för sin far, och samtidigt gör hon klart att av hennes totalt 80 tatueringar är flera dedikerade till Michael Jackson.

Annons

– Det handlar mer om antalet piercingar snarare än själva örhängena som är i just nu, men det är ett solsken, en fjäder och en drake, förklarar hon om sina sju hål i öronen.

Här ser vi några av Paris Jacksons 80 tatueringar.

Vad gäller hennes alla tatueringar så är den på underarmen ett hopplock av delar från pappa Michaels albumomslag på skivan Dangerous från 1991.

albumomslag
Skivomslaget från 1991.
Annons

Paris Jackson: Det här har jag sparat från pappa

Vid flera tillfällen valde Michael Jackson att på scen, i musikvideos och i publika sammanhang visa upp sig med siffran sju på olika sätt, förklarar Paris Jackson i intervjun med Page Six. Utöver att flera stycken av Paris Jacksons tatueringar är till pappa, berättar hon även att hon valt att behålla två av hans kära pinaler.

– Jag har också sparat två av hans pyjamaser och ett armband som han typ alltid hade på sig, säger hon och förklarar att hon lagt dessa på en säker plats.

Så har Michael Jackson präglat dottern Paris

Trots att pappa Michael Jackson gick bort 2009 är Paris Jackson fortfarande djupt präglad av honom och hon berättar att bredden på hans musik har gjort henne till den artisten hon är idag.

– Jag är såklart ett stort fan av hans musik... Jag kan alla textrader till alla låtar, och du vet, jag kommer alltid jamma till musiken. Jag känner att varje liten del av min barndom kommer alltid reflektera den jag är idag.

Annons

– Oavsett om det var typ upplevelser eller den musik jag lyssnade på, berättar hon i Naomi Campbells Youtube-serie No Filter som sändes förra året.

– Pappa älskade klassisk musik och jazz. Och hip hop och R&B, och ja självklart Motown-grejer. Han lyssnade även på det som toppade radiolistorna och han älskade rock, alltså mjukare rock som The Beatles. Så vi växte upp i allt det där och jag känner att allt det har inspirerat mina grejer och om du lyssnar på mitt album, så kommer man höra allt det där, och mer, säger hon också i intervjun.

syskonen jackson
Här ser vi syskonskaran: Prince ”Bigi” Michael Jackson II som är yngst, mellansystern Paris Jackson, och storebror Michael Joseph ”Prince” Jackson Jr.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: Paris Jacksons stilresa på röda mattan – 2017-2022Brand logo
Se också: Paris Jacksons stilresa på röda mattan – 2017-2022
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons