Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paul Walkers dotter Meadows hyllning till döde pappan

21 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Meadow och Paul Walker
Tio år efter sin död hedras skådespelaren Paul Walker med en stjärna på Hollywood Walk of fame.
Stoltast av alla är hans dotter Meadow.
Annons

2013 gick The fast and the furious-skådisen Paul Walker bort, 40 år gammal, i en bilolycka. Han och vännen tillika racerföraren Roger Rodas, 38, kraschade in i en lyktstolpe i hög hastighet. Bilen exploderade och båda två omkom.

7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorgBrand logo
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorg

Nu har det kommit fram att Paul Walker kommer att få en stjärna på Hollywood Walk of fame nästa år, tio år efter sin död.

Därför får Paul Walker en stjärna

Han är en av tre att hyllas efter sin död, tillsammans med skådespelaren Juanita Moore (1914-2014) och Jenni Rivera (1969–2012).

– Panelen har med eftertänksamhet valt dessa talangfulla personer, och vi längtar efter att få hedra dem när de blir en del av Hollywoods historia med avtäckandet av deras stjärnor på världens kändaste trottoar, säger Elle K, som är med i Hollywood Chamber of Commerce’s Walk of Fame selection panel enligt NME.

Annons

När Paul Walker dog efterlämnade han sig sin dotter Meadow Walker Thornton-Allan som han fick från ett tidigare förhållande. Hon var 15 år då och det hela tog naturligtvis hårt på henne.

Dotterns fina ord om Paul Walker

När nyheten kom om att hennes pappa ska hedras på Hollywoodgatan blev hon stolt och glad.

”Grattis, farsan! Jag vet att du som ung aldrig skulle kunna tro det. Jag vet också att du tittar ner nu med ditt smittsamma leende och att du känner omfamnad och tacksam. Du har förtjänat det här och du är värd detta och mer därtill. Jag älskar dig”, skriver hon och delar med sig av ett par bilder på sin far.

I oktober förra året gifte sig modellen Meadow Walker Thornton-Allan, 23, med sin kärlek Louis Thornton-Allan, 24. På plats för att lämna över bruden till maken vad skådespelaren Vin Diesel, 54.

Han och Paul Walker spelade med varandra i The fast and the furious-filmserien och blev bästa vänner. Både innan och efter vännens död har Vin Diesel (och Meadow själv) flera gånger poängterat att de blivit som en familj.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons