Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Penny Parnevik om kvinnokroppen – ryter ifrån efter kommentarerna

03 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Nu sätter Penny Parnevik ner foten, efter att hon fått flera kommentarer kring sin kropp.
”Många som frågar om jag är gravid på lite olika bilder på senaste”, säger hon.
Annons
Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandeminBrand logo
Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

För ganska precis ett år sedan fick influencern Penny Parnevik, 25, och tidigare hockeyproffset Douglas Murray, 42, sitt andra barn – lilla dottern Pebble Murray. Bara ett par dagar efter sin förlossningen delade Penny Parnevik med sig av ett sedan väl hyllat inlägg på sina sociala medier. Hon öppnade upp om känslan av att vara nyförlöst och att samtidigt känna att man ska vara närvarande som mamma till sitt spädbarn.

”Dagen efter förlossningen v.s idag. Under söndagen var jag hög på livet, familjen och antagligen en hel del adrenalin. Vi tog en promenix i parken, vi skålade i ett glas champagne, och jag kände mig så lycklig. Dagen efter började mjölken i brösten komma igång, och mina hormoner ändrades, min kropp kändes som om den blivit överkörd av en lastbil. Jag kissar på mig i byxorna, mina bröst ömmar illa. Jag är fortfarande väldigt lycklig trots allt. Migränen och smärtan jag känner kommer gå över snart och snart kan jag vara med min familj igen”, skrev hon på sina sociala medier samtidigt som hon delade med sig av två bilder.

Annons

”När ska vi låta kvinnokroppen få vara lite?”

Nu drygt ett år efter förlossningen gör Penny Parnevik klart att det är många som hört av sig och kommenterat hennes kropp, vilket hon inte gillar. Så nu ryter hon ifrån.

”Många som frågar om jag är gravid på lite olika bilder på senaste. Det kanske är chockerande att jag fått två barn och haft inga ”loose the baby-weight” goals??? Jag har tryckt ut två barn… I sure HOPE det syns på min kropp. Jag är inte gravid. När ska vi låta kvinnokroppen få vara lite?”, skrev hon på sina Instagram-story härom veckan.

Foto: TT/Instagram

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons