Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Peter Jöback och maken Oscar hyllar dottern Iggy Lou på födelsedagen

02 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
jöback
När yngsta dottern Iggy Lou fyller åtta år firar papporna Jöback med pompa och ståt. Samtidigt delar de med sig av en bild från kalaset och berättar för alla hur underbar dotra är!
Annons
5 saker om Peter Jöback som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peter Jöback som du kanske inte visste

Tillsammans med maken Oscar Jöback, 46, har artisten Peter Jöback, 50, de två döttrarna Vega Lee och Iggy Lou. Peter och Oscar Jöback har varit ett par sedan 2004, och sex år senare slog bröllopsklockorna för turturduvorna.

Redan i början av sitt förhållande förstod killarna att de ville ha barn, men att de båda behövde bli klara med sig själva innan de valde att skaffa några.

– När jag och min man Oscar träffades kom en längtan efter barn ganska snart, men vi kände båda två att vi ville känna att vi var klara med vår egen uppväxt först. Oscar hade, som adoptivbarn, också ett bagage, har Peter Jöback tidigare berättar i Damernas värld.

Fina hyllningen: ”Jag älskar dig Iggy Lou”

I dagarna fyllde de äkta makarna Jöbacks yngsta dotter Iggy Lou åtta år, något som uppmärksammades av båda föräldrarna på sociala medier.

Annons

”Igår fyllde vår yngsta och älskade dotter åtta år! Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig Iggy Lou. Pappa Oscar beskrev vår kärlek till dig så fint så jag låter hans ord tala för oss båda! Kommer här!”, hurrar Peter Jöback på sina sociala medier och fortsätter hyllningen med maken Oscars ord.

Peter och Oscar Jöbacks hyllning till yngsta dottern

”HIPP HIPP HURRA”, börjar inlägget som delas av båda två.

”Idag blir du vår vackra dotter åtta år. Åtta år av ren oändlig kärlek och den blir bara starkare och starkare för varje sekund, minut, timme , månad, år. Du lyser upp hela din omgivning och pappa och pappa smälter av din vackra själ. Beundrar dig för ditt mod, din klokhet, din omtänksamhet, din nyfikenhet, din starka vilja, din lyhördhet. Tack för alla kloka råd du ger och påminner om att vara i stunden och njuta av varandras närhet. Jag har lärt mig så mycket av dig som jag kommer ta med mig resten av mitt liv. Vi kommer följa dig genom livet och ge den lilla knuffen när något känns läskigt för vi vet att du kan. Vi kommer alltid stötta och finnas när du behöver stöd eller bara få en stor pappa kram när livet känns jobbigt.”

”Iggy Lou du är vår förebild, vår hjälte, vår älskade dotter. Ser fram emot många många år tillsammans där vi utforskar världen tillsammans.VI ÄLSKAR DIG SÅ och vi kommer fortsätta säga det till dig varje dag. Om vi vuxna bara kunde ta in hälften av våra barns visdom så hade vi haft fred på jorden.”

Peter och Oscar Jöback och hunden Rocky under Camilla Läckberg och Henrik Fexeus releasefest för nya boken Kult.

Foto: TT/Instagram

Annons